21-11-16

Thuisreis Andalusië / 12-10-'16 / Dag2

Tegen de avond van de eerste dag begon het weer over te slaan. Dichte wolken en een frisse wind.

Op de morgen van onze tweede dag (woensdag) denken we dat de vakantie om zeep is. Geen weer meer om een hond door te jagen. Geweldige storm en gietende regen.

2016 THUISREIS Andalusia8.jpg

Met moeite bereiken we het restaurant om te ontbijten. We rekken het een beetje want wat gedaan met dit weer.

Het hotel lijkt overvol omdat er niemand plannen heeft om met dit weer op uitstap te gaan. Het gaat van de bar naar het winkeltje, terug naar de bar, de grote zaal waar de shows en voorstellingen worden gegeven. Beetje in de overvolle lobby gaan zitten of vanuit de overdekte terassen op uitkijk staan om te zien of er verbetering in zicht is.

2016 THUISREIS Andalusia9.jpg

Na de middag begint het toch te beteren. Wel nog wind en grijze lucht. We wandelen even buiten de omheining, die met een poortje met een code, beveiligd is.

2016 THUISREIS Andalusia10.jpg

Van op de duin hebben we een mooi zicht op strand en zee. Alles ziet er echter driestig uit, zo zwaar bewolkt zonder zon.

We komen toch nog een zonnig gezicht op onze weg tegen. Kom ADIL, vlug even een fotootje voor ons souvenirs album

P1200927.JPG

Om 15H hebben we afspraak in de Grill met het THUIS-schrijversteam. Ze komen ons vertellen hoe alles te werk gaat om de serie een vorm te geven.Echt leuk om te weten hoe dat gaat. Zo veel werk om laat ons zeggen maar één aflevering voor te stellen. En dan bedenken dat het vervolg er moet aan passen.

We kunnen terecht met al onze vragen over hoe ze te werk gaan. De acteurs zijn ook niet zo maar iemand! De meesten hebben er mooie studies achter de rug.

Hier krijgen we te weten hoe we zelf een voorstel voor de verhaallijn kunnen indienen. Het verhaal mag één zijde van een A4 blad bevatten en mag er over gaan om iemand, die tegenwoordig uit de serie is, terug te doen komen. Of een wending geven aan iets waar de verhaallijn lijkt te stokken. Of een eigen verhaal mag ook.

Er zullen drie winnaars bekent gemaakt worden. Het verhaal van de hoofdwinnaar komt dan misschien in de komende maanden aan bod in de serie. Prachtig initiatief maar niet voor mij. Ik heb héél veel tijd nodig eer ik iets kan samen flansen. Hahaha...

Hier opvolgend hebben we het fotomoment met TOM, ADIL en PAULIEN.

57b3e0f70322b2b54d5101ebcebb56a2d541bf89.jpg

Na dit begeven we ons naar de Bar Salon waar we ons krap zetten voor de volgende aflevering.

Deze avond kunnen we kiezen in welk van de drie restaurants we willen gaan eten. Hier maakt het eigenlijk niet veel uit want de buffet-diners is het overal ongeveer hetzelfde. Geen echt thema restaurant dus.

Zoals gewoonlijk sluiten we de avond af aan de bar bij het kijken van de prachtige show.

Daarna vlug gaan slapen want morgen gaan we al vroeg op excursie naar Jerez de la Frontera.

Op onze kamer nog een kleine attentie.

2016 THUISREIS Andalusia11.jpg

 

Commentaren

Hey Emmy .
zoals we gewoon zijn van jou weer een heel boeiend verslag met mooie foto's erbij. Ik zou het niet beter kunnen omschrijven. En altijd een plezier om te lezen. Er komen ook mooie herinneringen naar boven bij het lezen van jou verslagen en dat tovert dan weer een glimlach op mijn gelaat. :-)
grtjs annemie.

Gepost door: annemie | 21-11-16

Reageren op dit commentaar

Oei.. waardeloos weer.. tja, dan kun je maar weinig anders doen inderdaad dan het uitzitten, dat hebben wij op vakantie ook wel vaker gedaan. Gelukkig trok het bij jullie toch weer een beetje op.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 21-11-16

Reageren op dit commentaar

Goed in mekaar geflanst :-)!!

Gepost door: Nelly en Henri Bomans-Vannieuwenhoven | 21-11-16

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.