27-04-16

Bakken

Verleden week woensdag had ik afspraak in de school van Emeron. We zouden een bezoek aan de bibliotheek brengen. Al een oefening om de kleintjes wegwijs te maken hoe het er daar aan toe gaat.

Toen we echter in de school waren luidde het dat het alleen de ouders of grootouders waren die naar de bibliotheek gingen. Dat zorgde voor enig verdriet bij de kleintjes.

biblio.jpg

Nu heb ik voor vandaag beloofd om met hem er naar toe te gaan. Hij houd van boeken. En hij zal zeker blij zijn als hij een eigen kaart krijgt, om boeken te lenen. Het zal hem ook verantwoordelijkheid leren van hoe de boeken netjes moet bijhouden, ze op tijd terug te brengen en vooral niet verliezen of kapot maken. Want daar hangt een boete aan vast!

Vandaag komt ook mijn kleindochter langs die leerkracht is in een bijgelegen school. Bijna iedere woensdag zitten we dan gezellig samen aan tafel.

Nu het weer niet zo mooi is heb ik me in de keuken bezig gehouden. Ik maakte samosas met aardappelen en tonijn klaar. Het is wel een probeersel maar ze zien er goed uit.

2016-4 avril6.jpg

En terwijl ik toch in de keuken was vulde ik nog eens de koekjesdoos aan met zelf gebakken koekjes.

2016-4 avril7.jpg

De cake in hartvorm bakte ik zaterdag samen met Emeron. Nono zei dat hij er niets op wou. Dus versierden we maar de helft laughing

Commentaren

Het ziet er allemaal zo lekker uit! Ja met zo'n weer kun je beter binnenshuis iets doen. En wat is er heerlijker dan koken en bakken. Die zandkoekjes ,wie eet er dat nu niet graag!! Hier hebben ze nooit tijd om oud te worden. Nog nooit gehoord van samosas. Zal zeker wel lekker smaken.

Ondertussen heb je zeker de bibliotheek overhoop gehaald :-) Ben benieuwd hoe Emeron het daar vond.

Gepost door: magda | 27-04-16

Reageren op dit commentaar

Het was heel leuk in de bibliotheek naar Emeron's zeggen. Alleen dat ene moment zegt hij...Dat was bij het voorlezen door iemand van de bibliotheek één en hetzelfde boek, enfin het waren er twee één in het Nederlands en één in het Arabisch. Ja hier in Brussel komt iedereen aan bod. Spaans, Engels, Arabisch enz... Naderhand maakten ze vliegtuigen en mochten ze spelen.
Het was echt een fijne namiddag voor hem. Hij leende twee boeken en een dvd uit.

Gepost door: Emmy | 27-04-16

De commentaren zijn gesloten.