03-01-16

Minder einde maar Goed begin

P1180462-002.JPGOudejaar avond waren we met drie en niet te feestelijk.

Mijn zoon en schoondochter waren over dag ziek en toen het verergerde brachten we hen naar de wacht van het UZ. Ze zaten met een virus (gastro klachten). En waren beiden slap als vodjes. Ik bleef over dag bij hen om de kindjes te verzorgen. 's Avonds nam ik Emeron mee naar huis. De kleine Aaron bleef thuis dat zou te veel geweest zijn.

 

Gelukkig had ik mijn zuurkool al klaar gemaakt en konden we op 1 Januari onze traditie voorts zetten.Scan0028-003.jpg

Wij waren slechts met negen, maar het was er niet minder gezellig om.

Onze gelijkvloers staat nog leeg sinds mijn kleindochter verhuisde en zo hebben wij een persoonlijke feestruimte. We hebben nog enkele verbeteringen aan te brengen, voor we het terug verhuren als appartement.

Vroeger hadden we er een restaurant.

 

Als dessert had mijn jongste dochter zelfgemaakte taarten mee gebracht. Ze is daar geweldig in.

Het heeft weer gesmaakt. En hopelijk zal het een goed jaar, zonder geldzorgen, worden.

2016-1 janvier2.jpg

01-01-16

Van oud naar nieuw

Wij zijn het oude jaar heel rustig uit gegaan. De kinderen hun kinderen vierden het elk op hun manier bij andere vrienden of familie.

Wij hadden de zorg op Emeron omdat zijn ouders plots allebei ziek waren. Gastro problemen. Ze lagen er bij als vodjes. De kleine Aaron kon ik er niet bij nemen dat zou me te veel geweest zijn omdat ik voor vandaag de traditionele zuurkool moest voor bereiden.

Dit jaar zitten we, tot mijn spijt, met minder aan tafel dan we verwachtten. Maar de zuurkool is er wel. Dit dient natuurlijk om de overvolle magen te ontlasten maar wij doen het om het hele jaar nooit met een lege portemonée te zitten.

Hier is te zien (klik voor een beetje leesplezier) hoe het er in 2010 aan toe ging.

En verder wensen wij jullie

P1180546-001.JPG