01-01-16

Van oud naar nieuw

Wij zijn het oude jaar heel rustig uit gegaan. De kinderen hun kinderen vierden het elk op hun manier bij andere vrienden of familie.

Wij hadden de zorg op Emeron omdat zijn ouders plots allebei ziek waren. Gastro problemen. Ze lagen er bij als vodjes. De kleine Aaron kon ik er niet bij nemen dat zou me te veel geweest zijn omdat ik voor vandaag de traditionele zuurkool moest voor bereiden.

Dit jaar zitten we, tot mijn spijt, met minder aan tafel dan we verwachtten. Maar de zuurkool is er wel. Dit dient natuurlijk om de overvolle magen te ontlasten maar wij doen het om het hele jaar nooit met een lege portemonée te zitten.

Hier is te zien (klik voor een beetje leesplezier) hoe het er in 2010 aan toe ging.

En verder wensen wij jullie

P1180546-001.JPG

Commentaren

Insgelijks hoor Emmy.. en hopelijk geen januari-blues dit jaar hè.. of was het februari? ;-)))
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 02-01-16

Reageren op dit commentaar

hahaha dat ik het zelf niet meer weet Mizzd. Komen zal wel wanneer het is en dan zien we wel. Nu in ieder geval heb ik zo veel aan mijn familie en vrienden dat ik geen tijd heb om er aan te denken.

Gepost door: Emmy | 02-01-16

Hier geen gedicht maar een belangrijk bericht
een goed 2016 gewenst

Gepost door: liliane | 02-01-16

Reageren op dit commentaar

Ik heb het ook rustig gevierd bij een vriendin . Zalig om eens niks te moeten doen en de beentjes onder tafel te schuiven. Ik was twee dagen weg met Kerst en nu met oud en nieuw ook twee dagen. Doet eens deugd om eens uit je dagelijks leven weg te zijn! Het allerbeste voor 2016 en algauw eens tot ziens !
ps zuurkool eet ik ook graag!

Gepost door: magda | 03-01-16

Reageren op dit commentaar

Het zal je goed gedaan hebben dat ben ik zeker. Dit jaar deden we die dagen heel anders dan de laatste jaren. Maar we hadden het echt fijn.
Ik onthoud het dat jijzuurkool lust. Ik maak het altijd klaar zoals mijn mama deed. Met rijst-gehaktballetjes. Een afwijking van gevulde witte koolbladeren met dit gehakt.
En ja nu al gauw de tijd om ons terug te zien!

Gepost door: Emmy | 03-01-16

De commentaren zijn gesloten.