14-06-14

Waarom?

verward-.jpgHet begon zo een beetje in april, toen gemeld werd dat het 12 jaar oude computerprogramma XP niet meer zou ondersteund worden. Het programma zou niet meer betrouwbaar zijn en ondergevig aan inbraakpogingen. De bank wil er ook niet meer bij werken. Je kon of wel naar Windows7 of 8 overstappen (maar daar moet je pc sterk genoeg voor draaien) of je kon hem gewoon dumpen en een nieuwe kopen. Wenkbrauw ophalen

Mijn eigen gedacht hier over is dat het TE goed werkte en dat ze geen klaar overzicht in je doen en laten hebben met dit besturingsysteem. 12 jaar lang heb ik nooit panne of last gehad hier mee. Nooit had ik de raad van de PC dokter nog nodig!

Ik heb wel een mini laptop maar dat ding heeft soms zijn eigen willetje. Het is mij soms voor en dan vliegt alles nog voor ik gedaan heb...enfin het is niet helemaal zoals ik wil!

Daarom zie ik er tegen op om eens iets te posten.

Einde april kreeg ik bericht van enkele vriendinnen om een afspraakje. Mijn kalender was echter al behoorlijk gevuld voor de maand mei. 

Ik ben geen vrijgezel. dus de zorg van mijn eigen gezin, nu en dan de opvang van kleinzoon, zorgen voor de poes van kleindochter. Piekeren over de gezondheid en werk van de een of ander...

Allemaal kleinigheden zal men misschien denken maar die héél véél tijd in nemen.

Wij hadden ook nog een reisje naar Porto geboekt. Dit viel tussen andere dingen en we moesten ons bijna in vieren delen om alles op een rij te krijgen. 

Het kan ook wel mijn leeftijd zijn, die het zo vlug niet meer kan verwerken.  

Word vervolgt...

 

Commentaren

nu en dan iets posten en je zal het ook wel onder de knie krijgen
je hebt het duidelijk druk dus zeker je agenda niet overboeken
de leeftijd dat kan, maar van al dat zorgen maken en denken krijg je een vermoeid hoofd hé en om alles dan in dat rijtje te blijven houden is niet gemakkelijk
doe maar rustig aan Emmy

Gepost door: fotorantje | 14-06-14

Reageren op dit commentaar

Goh.. moet hier m'n gegevens weer invullen.. is dat probleempje ook weer terug?

Tja.. we hebben allemaal weleens andere dingen aan ons hoofd, waardoor je keuzes moet maken.. bij mij valt het bloggen dan bijna nooit af, omdat ik graag de dingen van me afschrijf.. maar als je niet zo makkelijk schrijft zal het wel als eerste op een zijspoor komen. Zo gaan die dingen nu eenmaal.
Maar ben blij dat je toch af en toe nog iets zult schrijven hoor Emmy.. hoe meer zielen hoe meer vreugd wat mij betreft.
Dank je wel voor het medeleven.. het was een hele schrik, zo plots als het einde kwam.. kan het zelfs na 3 weken nog nauwelijks bevatten.
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 15-06-14

Reageren op dit commentaar

Gelukkig kan jij alles gemakkelijk van je afschrijven. Dit is iets dat een psycholoog ooit aan mijn zoon voor schreef. Ik raak gewoon geblokkeert bij sommige evenementen.
Nog eens heel veel sterkte Mizzd want al heb ik geen huisdier toch weet ik wel hoe het voelt hoor!

Gepost door: emmy | 16-06-14

IK ondervind van mezelf dat ik me nog moeilijk aan nieuwe dingen kan aanpassen! Vooral technische dingen dan! Ik heb nu een kleine tablet, zodat ik op reis die grote laptop niet hoef mee te nemen!

Gepost door: christa | 15-06-14

Reageren op dit commentaar

Ik heb ook een tablet die ik nu meeneem op reis in plaats van mijn laptopje. Het is alleen even ontwennen van die grote PC. Thuis overweeg ik dan om misschien een groot scherm aan mijn laptop aan te sluiten als ik gemakkelijker wil werken of...zien ;-)
Intussen nog eens bedankt omdat jij aan mij dacht bij de thuisdag.

Gepost door: emmy | 16-06-14

Ach aan onze leeftijd veranderen we niet graag meer hé en als het dan nog opgedrongen wordt al helemaal niet. Ik werk nog liefst op de vaste Pc met een groot scherm. Nu die helemaal is nagezien en optimaal werkt is het nog zo leuk. De kinderen willen ook dat ik een tablet aanschaf ,maar ik heb geen zin om dit dan aan te leren.

Gepost door: magda | 17-06-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.