31-01-13

Kleine dingen

De feesten zijn al een tijdje voorbij maar vandaag nog net voor we een nieuwe maand beginnen heb ik nog iets te vieren. Mijn verjaardag! Weer een jaar er bij. Toch kijk ik niet zo nauw naar de jaren maar wel het plezier het te mogen vieren.

Zo veel kleine dingen maken me gelukkig. Zoals met Kerstmis. Ik wou geen kerstboom meer zetten.   Toen dacht ik aan onze kleinste peuter die het wel leuk zou vinden. Ik liet hem zelfs helpen de ballen aan te geven. Het boeide hem niet lang, maar zijn glinsterende ogen maakten me dol gelukkig.

December 2012.jpg

Zoals ieder jaar schrijf ik heel wat kaarten met Nieuwjaar. Daarbij denk ik dat het aan de geadresseerden evenveel plezier geeft als dat ik zelf ondervind als ik een handgeschreven brief of kaart krijg.

Deze week kreeg ik een kaart terug dat ik naar een schoonzus in Frankrijk schreef. Zij stuurde me er wel een. Deze week belde ze zo maar eens omdat ze zich af vroeg waarom ze dit jaar geen wensen van ons kreeg. En zo zie je maar dat het eigenlijk geen verplichting is maar dat het wel plezier doet.

Het is pas een paar dagen geleden dat ik ze op borg. Eerst heb ik ze nog een bekeken. Allemaal even mooi!

Montages2.jpg

 

Ik kreeg zelfs "zomaar" enkele kaartjes. Daarbij dacht ik nu en dan ook "zomaar" een kaartje te schrijven. Nu zijn we echter druk bezig. Het nichtje die op de gelijksvloer woonde is verhuisd. Een van mijn kleindochters komt hier nu wonen. Er is altijd iets te doen bij een verhuis. Een paar dingen te herstellen een nieuwe laag verf en zo verder.

Op 7 januari mocht Emeron voor het eerst naar school en dat wilden we zeker mee maken. Na een week hadden we het geval dat ik eerder vertelde over wat er voor viel op school. Het duurde wel een week voor dat we van de schrik bekomen waren. Daarna is hij een week ziek geweest en nu is hij terug naar school. Ze hebben nu toch een bijkomende barrière voor de grote uitgang gezet. Zijn juf komt niet meer. Zou in verwachting zijn of zo? Wij weten niet wat er over te denken. Dit was wel een min punt in mijn positieve kijk.

Janvier 20132.jpg

We gingen deze maand naar Brugge voor het jaarlijkse ledensouper bij Vlaanderen Lusitania. Janvier 20133.jpg

De hevige sneeuwval dit weekend hield ons niet thuis. Het was een fijn weerzien met al onze vrienden. 

Janvier 20134.jpg

Sinds een hele tijd is op onze kalender de datum van 3 februari aangetekend. Dan zijn we uitgenodigd bij vrienden. Het word zeker weer een fijne dag.

En dan is het tijd om onze bagage klaar te maken. We gaan namelijk weer eens naar Zweden voor de doop van de kleine Enzo en de verjaardag van stiefzoon.

Daarna heb ik besloten werk te maken om afspraken vast te leggen met blog en facebook vrienden. Ook niet virtuele vrienden komen dan aan bod. En dan schrijf ik nu en dan ook "zomaar" een kaartje...

 

babbels-vriendinnen.gif


Commentaren

Als je terugblikt dan merk je toch dat er veel is gebeurd in een maand tijd! Alvast een goeie reis en een leuk doopfeest en verjaardagsfeest!

Gepost door: magda | 31-01-13

Reageren op dit commentaar

Afspraakje met jou staat ook op dit lijstje hé

Gepost door: emmy | 01-02-13

zie dat stralende snoetje van Emeron, daarvoor alleen zou je wel 10 kerstbomen zetten :-)
behalve het incident op de school had je toch wel een leuke periode

Prettige reis Emmy en als je terug bent gaan wij daar ook eens werk van maken hé

Gepost door: fotorantje | 31-01-13

Reageren op dit commentaar

En jij ook An we gaan afspreken zodra de lente zijn neus laat zien.

Gepost door: emmy | 01-02-13

De commentaren zijn gesloten.