15-01-13

Ongehoord!

Gisteren gebeurde er iets heel ergs! We verwachten echt een verklarend antwoord vandaag. We werden voor de middag naar school van Emeron(2,5) geroepen omdat hij tijdens de speeltijd van 10u vermist werd.

Ze hebben hem op straat gevonden! Hoe kon het kind zo maar buiten geraken als je bedenkt dat hij 1 zware deur, door een zaal en dan een nog een deur die normaal niet kan geopend worden zonder veiligheid systeem! Een raadsel. Iets dat NIET MAG of KAN gebeuren!

Commentaren

Je schrikt je de blaren als je het hoort..en hoe kan het? ongemerkt meegelopen met iemand? ik vrees dat het altijd een raadsel zal blijven zolang Emeron het zelf niet duidelijk kan vertellen.
Maar de oplettendheid van de leidsters zal een graadje omhoog moeten nog.
Wij zijn ooit ook eens een kindje kwijtgeweest op de peuterspeelzaal waar ik werkte..bleek na een 5 minuten zoeken dat ik 'r zelf opgesloten had in het schuurtje waar de fietsjes en zandspeelspullen in opgeborgen werden. Dát is me daarna nooit meer overkomen!
Groetjess!

Gepost door: mizzD | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Wij zijn er vandaag allemaal niet goed van. Om 10H hebben zijn ouders rechtover de school gepost uit schrik dat het nog eens zou voor vallen.
Deze namiddag afspraak met de bestuurster om er het fijne van te weten. Zoals wanneer zagen ze dat hij mankeerde en hoeveel tijd hij weg was, waar ze hem precies vonden dicht of ver van school. Het is daar wel een drukke buurt op minder dan 100 meter van de Heyzel!
Als hij buiten ging met een andere persoon is die wel erg onverantwoordelijk. Om 10H zijn er geen ouders meer die binnen en buiten gaan!
Oh we hebben zo veel vragen hier over. Het is wel een slim kind maar ik denk toch dat de grootste fout bij de opvang van de school ligt.

Gepost door: emmy | 15-01-13

Lieve Emmy, wat erg voor jullie. Dit kan echt niet, die arme ouders verplicht om de wacht te houden over hun liefste bezit. Je houdt het niet voor mogelijk !!
Ga ook eens na of dit voorval het eerste was in de school. Ik hoop dat jullie snel een echte uitleg krijgen, maar toch ... Het blijft onaanvaardbaar dat de opvang en de security te wensen overlaten.
Dikke steunknuff.

Gepost door: Leva | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Emmy, daar zou ik ook niet goed van zijn.En het zal nog lang nazinderen bij jullie. Iemand moet toch onoplettend geweest zijn . Misschien is hij ongezien meegeglipt naar buiten toen iemand wegging.Gelukkig is er niet ernstig gebeurd met hem. En wie weet vertelt hij zelf hoe het gegaan is,je weet maar nooit .

Gepost door: magda | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Ik heb het zelfde mee gemaakt (39 jaar geleden)met mijn zoon die toen drie was .Een dame heeft hem op straat gevonden, en ook hij moest een zwaare ijzeren poort opendoen De dame die hem zag en het vreemd vond dat zo een klein kindje alleen op staat was heeft hem opgepikt en achter op haar fiets gezet om naar het politieburo te brengen.Ze moest door de straat van mijn zus en die kwam juist van een boodschap terug en zag de dame met mijn zoontje.Om een lang vehaal kort te maken, mijn zoontje zei dat een grote jongen voor hem de poort had open gedaan om dat hij (mijn zoon) naar de treinen wou gaan kijken

PS ze hadden hem nog niet gemist toen we kwaad op school aankwamen. Het is nooit in de krant of tv geweest :-).

Gepost door: liliane | 15-01-13

Reageren op dit commentaar

Jeetje, dat zal zeker schrikken zijn! Vreselijk. Gelukkig nu goed afgelopen, je mag er toch niet aan denken.

Gepost door: Ellen | 18-01-13

Reageren op dit commentaar

Hebben jullie nog wat informatie gekregen van de school ondertussen?
Ik hoop voor jullie van wel. Sterkte nog.
Lieve groetjes.

Gepost door: Leva | 24-01-13

Reageren op dit commentaar

Niet veel nieuws gekregen. Iemand zou de eerste deur voor hem geopend hebben. De deur in de grote zaal zou niet goed dicht geweest zijn door nalatigheid van een volwassene. Ze zouden hem na een heel kort moment uit het oog verloren hebben. Andere kinderen zeiden dat hij de straat op was. Het is op straat, een eindje verder, dat de juf hem gevonden heeft. Echte informatie hebben we eigenlijk niet. Ze kunnen vertellen wat ze willen, na drie dagen! Deze week is hij niet naar school geweest wegens verkouden. Als alles goed gaat kan hij maandag terug naar school. Het is iedere keer met een bang hart dat we hem daar achter laten.

Gepost door: emmy | 25-01-13

De commentaren zijn gesloten.