19-10-12

Koorts

De reiskoorts heeft toegeslagen! Tot nu toe was ik kalm het een en ander aan het inpakken van kleren die ik vermoedelijk zal aan doen tijdens de vakantie. 

Om het niet te moeilijk te maken liet ik de valies tot nu toe netjes staan anders had ik de neiging de inhoud gedurig te veranderen. Zoals altijd heb ik niets om aan te doen. Ik heb niets nieuws gekocht buiten een paar mooie rode schoentjes. Hopelijk zal het niet te erg opmerkend zijn op de foto's dat ik dit of dat kledingstuk in dit of dat jaar aan had.

Gewoonlijk krijg ik mijn huis pikfijn in orde voor het vertrek. Deze keer lukt het niet zo. Ik zie nog 101 dingen die niet naar mijn zin zijn.

Mijn zusje was hier twee dagen en we hielden ons heel aangenaam bezig met computeren en muziek te luisteren. We waagden er zelfs een dansje bij. Ze pinkte een traantje weg toen ze zag dat ik net zoals vroeger nog kon lachen en uit de bol gaan. We hebben vele herinneringen van toen ze een tijd bij ons inwoonde na het sterven van onze mama en de beginperiode dat ik mijn huidige man leerde kennen.

We sloten die twee dagen af met mijn zoon en schoondochter en de kleine Emeron. Dat kind is het evenbeeld van zijn vader. Hij denkt dat als er volk is dat hij hem moet laten opmerken. Laten zien wat hij kan en wat hij mag of niet mag doen!

Druk, druk, druk! Toen ik een vinaigrette had gemaakt in een mengbeker en die wou dichtmaken voor het schudden gleed het geheel van de keukentafel. Het spetterde door heel de keuken.Zelfs tot achter de rug van mijn man die ook in de keuken bezig was.

De keukenvloer was glad als een ijsbaan en wij goed bedekt onder de olijfolie en mosterd. Hahaha, geen paniek. Ik heb het vlug en zonder mopperen opgeruimd en we konden aanschuiven aan tafel.

Als iedereen vertrokken was vond ik dat mijn bril niet goed zat en toen ik keek wat er aan de hand was leek hij stuk. helemaal los en uit de haak. Dat moest er nu ook nog aan mankeren zo juist voor het vertrek. Maar daar ook, beter hier dan ginder...niet druk over maken en zien dat dit vandaag nog kan gemaakt worden. Nu het goed is met mijn ogen doet de bril het niet meer.

Ik hoop dat mijn valies en alles wat mee moet voor dez avond klaar staan dan hebben we morgen nog een kalme dag. We gaan bij mijn dochter logeren die ons zondagmorgen in de vroege uurtjes naar het vliegveld zal voeren.

Ik begrijp eigenlijk al die drukte niet. Het is niet de eerste keer dat we weg gaan. En de zorg voor alles hier ligt in goede handen.

En het mooie weer maakt veel goed. Het is prachtig herfstweer!

vakantie.jpg

Commentaren

Goede reis Emmy ... :-)


Zwaai zwaaaaaaaaaai ... :-) !!!!

Gepost door: Klaverke | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

Gaat helemaal goedkomen..na die vinaigretteramp in de keuken kan er niks meer nog fouter gaan hahahahaha!

Maak je je daar zorgen over? of mensen zien dat je je kleren wat vaker gedragen hebt? kom aan zeg..ik zag van de week een foto van mezelf van zo'n 20 jaar geleden met een trui aan die ik vandaag toevallig ook aan heb..!! hahahahahaaa! als ie toch nog goed is, nog past en nog lekker zit? dat vind ik echt helemáál niet belangrijk, zulke dingen hoor..ik ben veel meer tegen onnodig nieuwe dingen kopen als je ze niet echt nodig hebt..zo'n verspilling!
Maak er een heel mooie trip van!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

Bonnes vacances, profites en bien et fais beaucoup de photos. Surtout, ne te tracases pas pour tessss tenues vestimentaires, c'est l'individu qui compte.

Gepost door: myriam van linthout | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

hopelijk hebben ze je bril nog kunnen maken vandaag,dan kan je met een gerust gemoed op reis vertrekken.ik wens jullie een fijne vakantie en tot wederziens!

Vriendschap is een wonderlijk woord,
misschien wel het mooist op aarde.
Een knuffel voor iedere dag
en om je mond een stralende lach
wens jullie een fijne dag
en een prettig weekend
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

Emmy toch, kledij doet er niet toe van welk jaar ze zijn, als jij je er goed in voelt en ze zien er proper uit
ik durf wedden dat jij daar bij de hipste mensen zal horen, zeker met je rode schoenen

haha ik zag het voor me, de vinaigrette alle kanten uit

geniet met volle teugen van jullie reis!!

Gepost door: fotorantje | 19-10-12

Reageren op dit commentaar

Hahaha Emmy heeft reiskoorts! Dat is helemaal niet nodig en je bent al meer dan één keer op reis geweest; Maar ik snap het wel.Je wil alles meehebben ,niks vergeten en zo meer. Och als je iets vergeten heb kun je het ginder wellicht kopen. En kleren ? zorg maar dat je iets warms en iets luchtigs meehebt .Dan kun je niet veel missen,hahaha! Ik heb ook nog kleren van jaren terug ,meestal kan ik er niet meer in .Tja elk jaar wat grammetjes bij maakt na een aantal jaren wel een paar kilo's ;-)
En die ongelukjes...je moet maar denken "nu kan er niets meer tegenvallen,ik heb het al gehad "!
IK wens je in elk geval een mooie reis toe!!

Gepost door: magda | 20-10-12

Reageren op dit commentaar

Ik hoop dat je momenteel nog ontzettend aan het genieten bent Emmy!
Liefs

Gepost door: christa | 27-10-12

Reageren op dit commentaar

Geniet er toch van!!!!

Gepost door: Ellen | 28-10-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.