28-10-11

Zes jaar

 

verjaardag-6.jpg

Het is vandaag juist zes jaar geleden dat ik met bloggen begon.

Zes jaar heb ik er enorm plezier aan beleefd. Ik heb er kameraadschap en vrienden gevonden. Nu en dan duistere dagen en verdriet meegemaakt.

Mizzd mocht je ter deze gelegenheid zin hebben om een mooie prent van een hunk te plaatsen ,doe geen moeite, ik ga ze van dichtbij bekijken! In levende lijve!

Deze avond, samen met mijn dochter en kleindochters gaan we onze ogen eens duchtig de kost geven aan deze mooie…Chippendales

Chippendales2.jpg

Of ik een stukje van deze taart krijg betwijfel ik. Maar stof voor een nieuwe log zal er wel zijn zeker?

Na zes jaar weet ik niet anders meer dan over mezelf en familie te babbelen. Wie heeft daar nu iets aan denk ik dan. Het blijft eigenlijk een soort tegen mezelf babbelen en nagenieten van hetgeen ik mee maak bij uitstappen en familie en vrienden ontmoeten.

De sfeer van weleer is er uit, maar zo lang ik zie dat er toch belangstelling voor is blijf ik nu en dan posten. Lezen doe ik wel. Ik snuister zelfs heel graag in het archief van mijn en andere blogs.

En ik weet ook dat er zijn, zonder blog, die alleen nieuws van mij hebben langs mijn blog o.a. mijn zussen en een paar vrienden, zonder blog of FB of ver weg...

Aemelusia banner.jpg

Met een klik op deze banner ben ik er alle dagen met een foto 365 dagen lang.

Commentaren

WOW! de echte Chippendales? dat wordt een wel heel mooi 6-jaar-bloggenfeestje! hahahah! Maar die van mij, die staat al ingepland...maar dat was geen moeite hoor...en ik heb graag zo af en toe wat mannelijk schoon op m'n blogje hè, dat weet je wel!
Van harte hoor Emmy...keep on blogging..ik lees je nog steeds graag hoor ( ik schrijf zelf nauwelijks over ándere dingen dan wat ik persoolijk meemaak hè...kan toch ook heel leuk zijn?) en geniet van die mooie mannen vanavond! ( fototoestel mee?? :-P )
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 28-10-11

Reageren op dit commentaar

Ja Mizzd de enige echte! Of een fototoestel is toegelaten weet ik niet. Ik neem het al vast mee :-)

Gepost door: Emmy | 28-10-11

Goed zo! :-)))

Gepost door: mizzD | 28-10-11

een dikke proficiat Emmy met je 6 jarig blogje.ik kom hier ook graag bij jou langs.geniet vanavond van de chipendales,plezier gegarandeerd
liefs en een heel fijn herfstweekend

Gepost door: dolfijntje | 28-10-11

Reageren op dit commentaar

van harte gefeliciteerd Emmy
en wat een verjaardagscadeau
misschien mag je wel uit de taart springen :-)

Gepost door: fotorantje | 28-10-11

Reageren op dit commentaar

Nog juist op tijd om je hier ook van harte te feliciteren met je 6 jarig blogbestaan. Ach Emmy bloggen is toch juist vertellen wat je bezighoudt en dat kan vanalles zijn. Je doet het echt goed al denk je dikwijls dat het anderen niet interesseert.Dat is helemaal niet waar. Dus zoals Mizzd zegt :keep on blogging
En voor deze avond veel plezier met die stoere mannen!!!

Gepost door: magda | 28-10-11

Reageren op dit commentaar

Bloggen is idd anders geworden in de loop der jaren maar het blijft fun vind ik. Keep on blogging Emmy!!!

Gepost door: Nana | 31-10-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.