10-08-11

1/365

Toen we deze week naar zee gingen kocht ik een tijdschrift om op de trein te lezen. Een heel tof boek, "Flow" genaamd. De inhoud zou een beetje rust in een druk bestaan moeten brengen!

Er staat iets in over een 365 dagen project. Er zit een lijst in om je op een gedacht te brengen over wat je 365 dagen zou kunnen doen zoals iedere dag een foto, een knutselwerk of iets grappigs doen zoals iedere dag van het jaar iemand groeten die je niet kent en de reactie van de andere beschrijven. Je kunt er een blog over maken of gewoon een schriftje vol krabbelen, iedere dag eens naar het blog van Flow kijken, en nog veel meer...

Nu ik al zovele jaren aan het bloggen ben vraag ik me af of ik het nog eens zou aan kunnen gedurende een heel jaar, iedere dag iets te posten.

Schrijven is een uitlaatklep als men stress, zorgen of wat dan ook heeft. Het kalmeert en is gemakkelijker te doen dan soms met iemand er over te praten. Ik denk dat ik de onrust in mij vrij geschreven heb en daarom lijkt het alsof ik het niet meer aan zou kunnen zo een project te starten.

Bird_on_Hand.jpg

De zorg over mijn kleinzoon is al een project op zich zelf die me al meer dan één jaar vast houd Lachen 

Zou ik tijd hebben om iedere dag een foto te zetten en er iets bij vertellen?

Ik zou misschien iedere dag €1 in een spaarpot  kunnen steken. Volgend jaar kan ik dan een citytrip boeken. Met €365 moet dit wel lukken.

365 dagen iemand groeten die ik niet ken? Grappig. Vandaag stond er een auto naast ons aan het rood licht. Het waren jongeren die naar oorverdovend luide muziek luisterden. Ze bekeken ons uitdagend aan en wat deden wij? We deden alsof we dansten en ze vonden het best fijn en lachten er hartig om. De generatiekloof overbrugt of...dag één 

Morgen probeer ik het eens!

Commentaren

er zijn zoveel mogelijkheden om iedere dag te doen,maar een mens moet er wel plezier aan hebben hé,zoals ik spaar stukken van 2 euro in een pot,niet elke dag,maar toch een paar keer in de week,als ik er heb.tijdens de kerstvakantie vorig jaar kocht ik er mijn laptop mee,zodat ik het niet voelde,leuk hé
een fijne midweek emmy
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 10-08-11

Reageren op dit commentaar

Goed idee Dolfijntje en daar heb je geen tijd voor nodig hé.
Mijn man heeft altijd een spaarpot. Hij gebruikt het als drinkgeld als we op reis gaan.
Groetjes.

Gepost door: Emmy | 10-08-11

Emmy vooral doen waar je zin in hebt, je geen druk opleggen want dan is de fun er vlug af

Gepost door: fotorantje | 10-08-11

Reageren op dit commentaar

He Emmy ,ik las over Flow al bij Nana ,lijkt me wel een leuk tijdschrift.
Bloggen is voor mij gewoon een soort dagboek. Er gebeurt elke dag wel iets wat je op papier wil zetten. En de reacties vind ik leuk om erop te reageren.Daarbij ik heb altijd veel geschreven.

Gepost door: magda | 10-08-11

Reageren op dit commentaar

Tof! En wat zal je 365 project worden?

Gepost door: Nana | 18-08-11

Reageren op dit commentaar

Lijkt me heel om doen! Dat groeten lijkt wel een makkie, ik ben dat eigenlijk wel gewoon om een goeiedag te knikken naar de mensen, dat lijkt me nog het minst moeilijk, tenzij ik in een humeurige bui bent wat me ook nog overkomt af en toe!
Maar het voelt wel een beetje aan als een moet-project en precies daarom zou ik misschien afhaken, want ik wil niet dat vriendelijk zijn iets van "moeten " wordt. Enfin, hopelijk vind je een leuk project
groetjes
Christa

Gepost door: christar | 21-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.