04-08-11

Mooi vooruitzicht.

Ik vergat nog te vertellen dat ik op het feest van de Vlaamse Gemeenschap een kijkje ging nemen in de stad om te zien wat er zoal te doen was.

Het meeste was al op dat weekend geweest. Maar op 11 julie zelf stonden er een paar kraampjes in de straat van de Ancienne Belgique. De AB zoals wij dat noemen.

familie,kinderen,kleinkinderen,voorstelling,zazie,chippendales,ancienne belgique,prijs,gewonnenJe kon er mee doen met verscheidene spelletjes om een kleinigheid te winnen. Wij waagden ook onze kans. Wie geen hoofdprijs had kreeg een jeton om een drankje te drinken in de AB.

Mijn man won er een. Ik had, wonder boven wonder, meer geluk. Je moest aan een soort kauwgombak draaien en als je een bol, met een gouden bandje er in, te pakken kreeg won je een bon van €20 te gebruiken als korting op een voorstelling in de AB.

Dat was dus mijn prijs! Ik aarzelde geen moment en boekte meteen weer, om met mijn oudste kleindochter Sophie, nog eens naar Zazie te gaan kijken.

De vorige keer hadden we een superleuke avond samen.

De week daarop viel mijn oog op een postkaart met de Chippendales. familie,kinderen,kleinkinderen,voorstelling,zazie,chippendales,ancienne belgique,prijs,gewonnenDat leek mij wel iets om eens te gaan bekijken. Ik droomde die nacht dat ik aan iedereen vroeg of ze met me wilden mee gaan maar iedereen bedankte voor de uitnodiging.

Maar dromen zijn bedrog en het is "in the pocket"!

Wij gaan met zijn vijven, dochter, drie kleindochters en ikzelf.

Dat zal dus geen bedrog zijn nu ze in levende lijve daar zullen zijn.

Commentaren

haha Emmy bij de chippendales, dat zal vonken geven

Gepost door: fotorantje | 04-08-11

Reageren op dit commentaar

Ca va être super chouette ! On va bien s'amuser Quelle chance d'avoir une maman dans le coup :)! Bisous. Je t'aime ma petite maman

Gepost door: Dominique | 05-08-11

Reageren op dit commentaar

geniet van de chippendales,dat is de moeite om eens te zien.ik zelf heb ze ook eens bezig gezien,heel tof
liefs en een fijn weekend

Gepost door: dolfijntje | 05-08-11

Reageren op dit commentaar

Chancard! En geniet er maar van! We hebben ons ogen gekregen om te gebruiken hé Emmy!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

Oh tof Emmy. Mooi hoor, ik zag ze ook ooit eens bezig en het smaakt eigenlijk naar nog eens. Geniet ervan en ga maar eens lekker uit de bol :-)

Gepost door: Stefanie | 06-08-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.