24-04-11

Beetje nieuws

De lente heeft zich al een paar weken laten voelen met temperaturen ver boven het normale. Alles staat in knop en bloei.

Wij genoten er van om al eens iets meer te doen. Met of zonder de kleinzoon.

Zo gingen we veertien dagen geleden naar Keerbergen. Daar is er iedere Zaterdag een heel klein rommelmarktje. Mijn man kuiert er graag eens rond. Op de terugweg stopten we in Mechelen en gingen naar de markt. We genoten op een terras, aan het water van de Dijle, van een hapje met een drankje. De kleine pruts vond het ook leuk zo eens iets heel anders dan de gewone routine.

De Zondag hadden we bezoek van vrienden. Samen eten, wandelen, babbelen en lachen…

vrienden,familie,foto

Verleden weekend hadden we een weekend vakantie gevraagd. Er was namelijk de jaarlijkse BBQ van de Vereniging Vlaanderen-Lusitania in Brugge. Dat wilden we niet missen en we waren daarbij nog uit genodigd bij vrienden . Wij bleven er slapen en brachten samen de Zondag door.

vrienden,familie,foto

Het was een over heerlijk weekend. 2X BBQ, wandelen in de buurt, plezier en vooral heel veel vriendschap! Het had ons enorm goed gedaan. We hadden het echt nodig.vrienden,familie,foto

vrienden,familie,fotoHet is deze dagen wat moeilijker omdat de kleine een bronchiolite op deed en daarbij nog drie tanden kreeg op een paar dagen tijd. Hij doet nu al een paar pasjes alleen. Morgen is hij al elf maand oud.

Gisteren waren we weer in Keerbergen en Mechelen.

vrienden,familie,foto

‘s Avonds begonnen we ons verlof (1dag,morgen) in een Spaans restaurant met een paar tapas en een biertje. Ik ben weer niet helemaal wel. Geweldig hoesten en een beetje vermoeid. Het één brengt natuurlijk het andere mee.

Vandaag, Pasen, hadden we het kindje niet en besloten we, per trein, naar de kust te gaan. We kozen eens voor Blankenberge. Restaurant, thee salon en wandelen. Het was mooi weer aan zee met een fris briesje.

vrienden,familie,foto

Opmerkelijk frisser dan in het centrum van het land waar een warme wind ons in het gezicht blies toen we uit het metrostation kwamen.