24-04-11

Beetje nieuws

De lente heeft zich al een paar weken laten voelen met temperaturen ver boven het normale. Alles staat in knop en bloei.

Wij genoten er van om al eens iets meer te doen. Met of zonder de kleinzoon.

Zo gingen we veertien dagen geleden naar Keerbergen. Daar is er iedere Zaterdag een heel klein rommelmarktje. Mijn man kuiert er graag eens rond. Op de terugweg stopten we in Mechelen en gingen naar de markt. We genoten op een terras, aan het water van de Dijle, van een hapje met een drankje. De kleine pruts vond het ook leuk zo eens iets heel anders dan de gewone routine.

De Zondag hadden we bezoek van vrienden. Samen eten, wandelen, babbelen en lachen…

vrienden,familie,foto

Verleden weekend hadden we een weekend vakantie gevraagd. Er was namelijk de jaarlijkse BBQ van de Vereniging Vlaanderen-Lusitania in Brugge. Dat wilden we niet missen en we waren daarbij nog uit genodigd bij vrienden . Wij bleven er slapen en brachten samen de Zondag door.

vrienden,familie,foto

Het was een over heerlijk weekend. 2X BBQ, wandelen in de buurt, plezier en vooral heel veel vriendschap! Het had ons enorm goed gedaan. We hadden het echt nodig.vrienden,familie,foto

vrienden,familie,fotoHet is deze dagen wat moeilijker omdat de kleine een bronchiolite op deed en daarbij nog drie tanden kreeg op een paar dagen tijd. Hij doet nu al een paar pasjes alleen. Morgen is hij al elf maand oud.

Gisteren waren we weer in Keerbergen en Mechelen.

vrienden,familie,foto

‘s Avonds begonnen we ons verlof (1dag,morgen) in een Spaans restaurant met een paar tapas en een biertje. Ik ben weer niet helemaal wel. Geweldig hoesten en een beetje vermoeid. Het één brengt natuurlijk het andere mee.

Vandaag, Pasen, hadden we het kindje niet en besloten we, per trein, naar de kust te gaan. We kozen eens voor Blankenberge. Restaurant, thee salon en wandelen. Het was mooi weer aan zee met een fris briesje.

vrienden,familie,foto

Opmerkelijk frisser dan in het centrum van het land waar een warme wind ons in het gezicht blies toen we uit het metrostation kwamen.

 

Commentaren

Verzorg je maar hoor Emmy! Zal wel zwaar zijn met de kleine bijna altijd bij jullie! Elf maanden al! Wat vliegt de tijd!
Liefs,

Gepost door: Bientje | 24-04-11

Reageren op dit commentaar

Ja dat zal deugd gedaan hebben eens uitwaaien aan zee.Maar de wind kan verraderlijk zijn aan de zeedijk ,heb het zaterdag in de late namiddag toen ik nog eens ging fietsen ook ondervonden.Bij ons was het nog lekker warm en eenmaal je de zee naderde hing er nevel en kon ik een jasje goed verdragen! Maar al bij al hebben we een mooie veertiendaags paasverlof gekregen! Ik liep zelfs een zonnesteek op door fietsen zonder hoedje , het was die dag erg warm.Maar al fietsend voel je altijd wel wat wind zodat je er niet op let.Was er toch een tweetal dagen niet al te lekker van.
Geniet maar van het mooie weer want ik denk dat we ons zomertje nu al krijgen!!

Gepost door: magda | 25-04-11

Reageren op dit commentaar

dat zag er heel leuk uit daar op die bijeenkomst. Zeg Emmy, die rommelmarkt in Keerbergen is dat de hele dag of alleen in de voormiddag? Ik zou er eens met mijn jongste naartoe willen, zij is verzot op rommelmarkten en Keerbergen is niet zo ver hé, lieve groetjes

Gepost door: paulientje | 26-04-11

Reageren op dit commentaar

rommelmarkten ik vind die ook zo zalig, en amaai wat is de kleine groot geworden. Toch super van jou dat je de namen van de overleden bloggers hiernaast hebt geplaatst, het is wel triestig te zien hoeveel het er al zijn, groetjes

Gepost door: Emily | 26-04-11

Reageren op dit commentaar

Die kleine gastjes hé Emmy,je hebt je handen meer dan vol se,nog veel plezier met kleine Emeron

Gepost door: watervrouwtje | 26-04-11

Reageren op dit commentaar

er af en toe eens op uit trekken moet kunnen hé,eens andere oorden opzoeken zoals aan zee of een bijeenkomst met vrienden.het ziet er op jouw foto's er heel gezellig uit.verzorg je verder nog goed Emmy
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 26-04-11

Reageren op dit commentaar

ik wens je een fijn 1 mei weekend,geniet ervan
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 29-04-11

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy, zo te lezen zijn je dagen en weken goed gevuld. Zo een kleine kapoen de ganse tijd in huis is erg druk, als de kleinkinderen een dagje langskomen, staat gans het huis op stelten ... maar het is toch zo gezellig.
Dus geniet maar van jullie schattig bazeke, want ze zijn zo snel groot.
De laatste dagen heb ikzelf veel in de tuin bezig geweest, wat wil je met dit mooie weer. We hebben dringend een beetje regen nodig, maar het zonneke mag ook blijven.
Bloggroetjes en tot lees ...

Gepost door: Chrisje | 05-05-11

Reageren op dit commentaar

Ook eens leuk om zonder kindertjes te zijn hé! T mag dan nog zo'n schatje zijn. Er elke dag moeten op passen vraagt toch ook heel veel energie hé! Neem het er af en toe maar eens goed van!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 06-05-11

Reageren op dit commentaar

ik wens je een heel fijn weekend,geniet van het zonnetje als je kan
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 06-05-11

Reageren op dit commentaar

jullie zijn altijd druk hé, zeker met zo'n leuke kapoen, wat een schattig kereltje is het al

Gepost door: fotorantje | 11-05-11

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.