13-11-10

Vervelend

Ik begin de blogs toch maar een beetje vervelend worden.

Voor de veranderingen, kon je gemakkelijk eens van design veranderen. Nu zit je met die saaie voorgeschotelde designs.

In de winter als je niets anders kon doen als thuis zitten, experimenteerde ik dan wel eens, met veranderen. Voor ieder seizoen een ander thema, met de aangepaste prenten er bij.

cameleon.jpg

 VERVELEND!

Commentaren

tja Emmy, het is inderdaad zo. Ik wou een tijdje geleden wat herfstsfeer op m'n blog brengen, maar ben na de eerste foto al gestopt. Ik kreeg geen foto gepost in de zijkolommen, er werd me steeds gemeld dat de foto te zwaar was ... dat kon toch niet want ik heb ze in photoshop 'op maat' gezet en ik heb eerder al foto's geplaatst .... ppfff je blog in een ander tema zetten is vlugger gezegd dan gedaan hoor. Het plezier van het bloggen is weg. Zo kan je ook moeilijk nieuwe leuke blogjes vinden ... dat kan toch niet dat er geen nieuwe bijkomen ... vele bloggers hebben afgehaakt of posten nog weinig ...
Fijne dag verder. Groet

Gepost door: Chris en Kelly | 13-11-10

Reageren op dit commentaar

och Emmy,dat is wel waar wat je schrijft,maar daarom zijn de blogjes toch nog niet vervelend.Jij hebt in je zijkolommen al veranderingen aan gebracht en daar kan je variatie in brengen. Ik krijg dat niet eens voor mekaar!! Je gaat eens moeten komen logeren en het me tonen. Ondertussen heb je weeral een ander kleurtje op je blog en dat kan ik ook niet !!

Gepost door: magda | 13-11-10

Reageren op dit commentaar

maar Emmy zolang de blogs zelf niet vervelend zijn is het goed hoor
ik dacht eerst dat je dat bedoelde, hihi

Gepost door: fotorantje | 13-11-10

Reageren op dit commentaar

Awel, ik vind het nieuwe systeem zelfs duidelijk dan het vorige. Gelukkig is het Skynet maar dat je vervelend vindt en niet ons. ;-)

Gepost door: Nana | 16-11-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.