28-08-10

Boterhammen

Verleden week waren er weer eens boterhammen in het park. Het is te zeggen dat je onder de middag je boterhammen kon komen op eten in het park, juist voor het Koninklijk Paleis in Brussel. Intussen komt er iedere dag een andere, bekende, vlaamse zanger, gratis een concert geven.

Ik wou dinsdag gaan, toen was Willem Vermanderen er. Ik ging die dag naar "kind en gezin" met mijn kleinzoon om hem te wegen, te meten en een paar inentingen te laten geven.

Mijn man kwam ons afhalen en toen deden we heel iets anders en zo ben ik er niet geraakt.

Ik ging vrijdag, toen zong Raymond van het Groenewoud. Alhoewel ik wel goed zijn liedjes ken geen echt idool van mij.  

Het was meer voor iemand anders dat ik er naar toe ging die dag.

boterhammenpark 2010 (1).jpgIk had half en half een afspraak met Magda, die met een groep naar Brussel kwam, net zoals vorig jaar. Het had veel met het weer te maken. Zou het niet regenen? Ik moest rekening houden met mijn kleinzoon Emeron, die mee was. Je kunt ten andere heel het veslag bij haar lezen...Knipogen

In mijn drukte vergat ik naar het toilet te gaan vóór ik vertrok en als eerste moest ik het kind even bij de WC dame laten in het Park.

En dan uitkijken naar Magda. Er was al enorm veel volk en ik wist niet waar ik het beste stond om haar te vinden. Net voor het podium over zag ik het geheel en dacht ze zal mij wel zien. Dat deed ze niet want ze was nog eens naar het Koninklijk Paleis getrokken. We waren er al eens met zijn twee'tjes geweest toen we een gezellige dag samen op stap waren.

Toen ging ik ergens anders staan en keek van achter naar de menigte, toen we ineens rug aan rug stonden. Hahaha, toen ik me omkerde stond ze al foto's te maken. Of ze probeerde het toch! Het was een vrolijk weerzien.                        

Maar toen schoot het mij te binnen dat ik eigenlijk geen boterhammen mee had. Dat heet dan boterhammen in het Park!! Magda had ze wel mee en toen we ons later op een bankje installeerden werkte ze eerst nog mee aan een eerste hulp operatie voor ee man die onwel geworden was.

 Het kind heeft de hele tijd geslapen. Hij werd eventjes wakker toen "Je veux de l'Amour" weerklonk. Lachen

Terwijl we daar gezellig zaten en ook naar Raymond luisterden zag ik dat er ergens warme wafels te koop waren. dat sprak me meer aan dan de boterhammen die ik aan eens stand zag. Meer brood dan beleg. Niets voor mij.

Je kon wel gratis boterhammen krijgen met een bon uit de standaard. En gratis cola ook. Zo'n bon had ik niet en had ook geen zin om aan de lange rij aan te schuiven.

Vandaar die "Wafel in het Park" Tong uitsteken

Verleden jaar was het het ook zo fijn, alleen Kris De Bruyn (Magda ik heb het gevonden ;-), viel tegen. En in 2008 was het mijn idool Guido Belcanto die zong.

Vandaag was mijn kleindochter Marie jarig. Ze is nog een paar dagen op vakantie. Dit keer vergat ik niet een kaartje te schrijven en op de koop toe knutselde ik er zelf eentje voor de gelegenheid.

Commentaren

We zagen hetzelfde en toch is het een heel ander postje van je.Leuk toch! Het was een leuk paar uurtjes samen babbelen.Ja luisteren naar Raymond ook,maar vroowen kunnen toch twee dingen gelijk doen,hahaha!
Inderdaad verleden jaar was de tegenvaller Kris De Bruyn.
Geef verjaardagswensen aan je jarige kleindochter als ze terug is uit vakantie!
tot nog eens.

Gepost door: magda | 28-08-10

Reageren op dit commentaar

een aangename ontmoeting...en leuk om lezen.


prettige zondag!

Gepost door: willy | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

dat moet er een gezellige bedoening geweest met jullie allebei in het park,eet je geen boterhammen,dan is een wafel ook wel goed hé,en dat smaakt soms beter
een fijne zondag liefs dolfijntje

Gepost door: Dolfijntje | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

Hoi Emmy,
Fijn zo'n dagje uit, heerlijk..wel droog gehouden?

Fijne zondag, liefs Suusje

Gepost door: Suus | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

leuk om elkaar te ontmoeten op zo'n gelegenheid
en Raymond kan ambiance maken dat is zeker

Gepost door: fotorantje | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

Queen Mary Stuart zei al: 'if they don't have bread, let them eat cake!' hahahahaaa!
Het was zo te lezen een gezellig middagje.
Felicitaties voor de jarige kleindochter!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

Kom even vlug langs om te zien wat er hier zo allemaal gebeurd is de laatste dagen, leuk die (wafel) boterhammen in het park ... ik ga nu eens piepen bij Magda, zo heb ik het hele verslag mee.
Groetjes

Gepost door: Chris en Kelly | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

Hey Emmy, ik zou ook kiezen voor die wafels in het park hoor, boterhammen dat heb je thuis elke dag nietwaar!
Fijn dat je van al die dingen kan genieten en het is een fijn dat er in een grootstad meer te doen is dan in een plattelandsdorp zoals dat waar ik woon!
groetjes

Gepost door: christa | 29-08-10

Reageren op dit commentaar

Emmy,ik kom je een fijn begin van de nieuwe week wensen en lukt het een beetje met je kleinkindje
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 30-08-10

Reageren op dit commentaar

Hey Emmy! Vind het vreselijk lief dat je voor me kijkt voor die stoeltjes...ze hebben inderdaad geen armleuningen, maar als ze gestreept zijn, dan zijn ze het zéker niet hoor, die Pop-Ups zijn er alleen in effen kleuren ( behalve de kindermaten en de Maxi..die zijn er ook in fantasiestoffen)...dus ik bespaar je een tripje naar de kampeerwinkel! Ik heb ook al gelezen dat ze wellicht komend voorjaar pas weer komen...dus ik wacht geduldig maar even af dan.
In ieder geval harstikke bedankt voor het uitkijken ernaar!
Groetjesss!

Gepost door: mizzD | 31-08-10

Reageren op dit commentaar

En oh ja...ook die prijs is al een indicatie dat ze het zéker niet zijn...de stoeltjes die ik zoek kosten ongeveer €40!

Gepost door: mizzD | 31-08-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.