19-06-10

Niet veel beter.

Heel de namiddag was ik baby oppas voor ons klein ventje. Hij is nu al 3 weken en half, oud. Op de foto's lijkt hij al groot maar hij is nog zo piepklein. Hij is toch al 800gr bij gekomen.

EMERON-vert

 

Wij hebben gasten uit Zweden en deze week waren we met hen in Waterloo. Vandaag en morgen is het daar feest. Het is dit jaar 195 jaar geleden dat Napoleon daar vocht.

Wij zijn tot boven op de heuvel geklommen langs de lange rij trappen. Ik dacht fit genoeg te zijn om dit te doen. Het was echter een marteling. Mijn vermoeidheid zit diep en ik lijd er onder. Met tranen in mijn ogen moest ik weer eens toegeven dat ik het niet aan kon. Ik hield er spierpijn aan over.

Ik zit wel degelijk met een dip. Dat zei mijn vriendin ook al deze week, toen ik haar sommige dingen vertelde.

Morgen komen de leden van Vlaanderen-Lusitania samen in Brussel. Gewoonlijk zou ik al springen van ongeduld en plezier. Nu wacht ik gewoon af hoe het morgen zal zijn.

Ik ben niet zo gewoon om over mezelf te klagen maar soms helpt het wel een beetje om zich daarna ietsje beter te voelen.

Nu is het alsof ik keelpijn heb...

Commentaren

Och Emmy... vermoeidheid...de jaartjes kunnen ook wel eens mee gaan tellen hè...dat is een gezonde ziekte, want je bént er nog...er zijn er veel die dat niet meer kunnen zeggen hoor! Kijk naar dat kleine wondertje daar in dat wiegje met zijn prachtige kopje haar, zo lief en klein en perfect...daar knapt een mens toch zó weer van op! Je niet laten gaan hoor...de zomer breekt door komende week...lekker van genieten...sámen met je schetige kleinzoon!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 19-06-10

Reageren op dit commentaar

t is een prachtkindje

maar ik denk dat jij beetje te veel hooi op je vork genomen hebt
zelfs die keelpijn kan van vermoeidheid zijn
verzorg je goed Emmy met de nodige rust!

Gepost door: fotorantje | 19-06-10

Reageren op dit commentaar

een dipje...gewoon laten voprbijgaan!

Gepost door: willy | 20-06-10

Reageren op dit commentaar

oei Emmy, we zijn gene 3x7 meer en moeten dar ekening mee houden. Ik had ook een paar weken dat ik 's morgesn even moe uit bed kroop als ik er'savonds inkroop.Wat meer rusten kan wonderen doen.Je holt ook van het een naar het ander en wil ook iedereen opvangen en helpen.Denk nu maar eerst eens aan jezelf hoor! En al is het familie die opbezoek komt ,dat kan ook best vermoeiend zijn want je wilt toch je beste beentje voorzetten hé! liefs.

Gepost door: magda | 20-06-10

Reageren op dit commentaar

oei, sorry voor de tikfouten.Ik liep mezelf weer eens voorbij,hahaha!

Gepost door: magda | 20-06-10

Reageren op dit commentaar

Hoop dan dat U zich toch snel wat beter voelt hè.

Liefs

Gepost door: danique | 21-06-10

Reageren op dit commentaar

dag emmy Schattige baby,je hebt de laatste tijd nogal wat om handen gehad Emmy,dat zal het wel zijn,dat komt later wel goed hoor met een beetje zon en die komt er nu aan heb ik gehoord
lieve groetjes en gauw beter
keep smiling xxx

Gepost door: Watervrouwtje | 21-06-10

Reageren op dit commentaar

Goede avond Emmy een beetje ziekjes Emmy,dat zal vlug over zijn als je de warmt van de zon gaat voelen deze week

Gepost door: dolfijntje | 21-06-10

Reageren op dit commentaar

toch niet ziek geworden ? Verzorg je maaar goed, of laat je maar eens verzorgen als dat kan, en kop op : na regen komt zonneschijn. Die is er hier deze morgen al volop...

Gepost door: omamoetje | 23-06-10

Reageren op dit commentaar

EMMY GOEDE MORGEN
EEN ECHT SCHATJE
EN NIET
FORCEREN !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: Mickey | 24-06-10

Reageren op dit commentaar

emmy goede morgen.... toch maar opletten en tsja...dat is daar ook gene simpelen trap hé ! En jullie kindje...het blijft toch een wonder ! Verder nog veel amusement en bedankt voor het langskomen ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 24-06-10

Reageren op dit commentaar

dag Emmy Hey Emmyke! Wat staat die mooie baby jou goed! Zo'n mooie haardos! Enfin, ik hoop dat het ondertussen al wat beter met je gaat.
Wij waren dit weekend in de ardennen. Veel kastelen bezocht, ik ben niet overal meegeweest, maar toch over en oververmoeid teruggekeerd! Zot dat ik altijd moet boeten voor twee dagen plezier! IK moet daar echt mee leren leven!

Gepost door: christa | 29-06-10

Reageren op dit commentaar

Hey Emmy,

ik kom je nog even een héle dikke knuffel geven !Dacht dat je die wel kon gebruiken.
En wat een prachtig kereltje !!

Gepost door: Christel | 29-06-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.