29-04-10

Baby's

Vandaag was mijn schoondochter weer bij de dokter. Alhoewel het nu met rasse schreden nadert, dat ze bevalt, vinden wij het toch nog lang. Ze is geweldig rond en staat letterlijk op springen.

Alles staat klaar voor de baby. Ik ging een maand geleden de kinderwagen met alle toebehoren halen. Wij kozen voor dit:

bbc wandelwagen1-vert

 

Verleden week brachten ze de meubels voor de kinderkamer.

Nu wil ik graag iets vertellen over heel lang geleden Namelijk, toen mijn zoon 23 jaar geleden geboren werd hadden wij nog het restaurant. Hij werd door de buurvrouw opgevangen terwijl wij werkten. Het gebeurde wel eens dat er al of nog klanten waren als we hem gingen halen. Dan werd hij door hen op de schoot genomen en geknuffeld. Zo was er tussen hen een dame die graag een kindje wilde, maar het wou maar niet komen.

Na een paar weken bleek dat die dame eindelijk zwanger was. Ze beweerde dat het was omdat ze onze kleine vast genomen had. Daarna was er nog iemand.

En toen een jaar later, hadden we een Italiaans koppel in het restaurant, die al 12 jaar gehuwd was maar kinderloos bleef. Toen we vertelden wat er met die twee andere dames gebeurde, smeekte ze ons hem te gaan halen en hem te mogen vast nemen. Ze huilde er bijna bij.

Wij gingen dus onze zoon halen en de vrouw nam hem in de armen vol liefde en hoop!

Niet te geloven maar enkele maanden later kwam ze terug en weer met tranen in de ogen kondigde ze ons aan dat ze in verwachting was.

Negen maanden later, in september beviel ze van een dochter. Het doopfeest kwamen ze bij ons vieren. Ik heb nog het geboorteprentje hier. Hun geluk kon niet op en iedere keer als ze bij ons kwamen moest onze kleine bij haar komen.

Wij verloren elkaar enkele jaren uit het oog, omdat we het restaurant sloten.

Later zagen we elkaar nu en dan eens terug bij het boodschappen doen. En omdat meneer met de ijskar reed, zagen we hem nu en dan terug.

Iedere keer was hun eerste vraag naar onze zoon. Nu was het weer een paar jaar geleden dat ze hem te zien kregen. Wel wisten ze al dat hij gehuwd was. Onlangs vertelden we dat ze een kindje gingen krijgen. Ze waren zo blij alsof het over hun eigen kind ging.

Vandaag kwamen ze elkaar tegen toen mijn man, samen met zoon en schoondochter, boodschappen deed. De mevrouw was overgelukkig hen samen te zien! Ze vertelde het hele verhaal aan mijn schoondochter die het wel al een paar keer hoorde van ons.

Haar dochter huwt dit jaar ook…

Commentaren

wat een mooi verhaal, groetjes

Gepost door: emily | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

Emmy Ja,hoe zoiets in mekaar zit hé,je kunt het niet begrijpen,maar toch gebeurt zoiets vaker dan we denken
groetjes

Gepost door: libelleke | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

hey Emmy dat is een mooi verhaal Emmy,zo zie je maar dat de wonderen nog niet de wereld uit zijn hé
een fijn weekend
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

dag Emmy, verdorie je zou beginnen geloven dat hij magische krachten heeft!!

Gepost door: magda | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

Emmy wat een prachtig wonderlijk verhaal!
ik wist ook nog niet dat je ooit een restaurant had

Gepost door: fotorantje | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

Emmy Goedenavond,het blogje van "watervrouwtje" bestaat niet meer,je hoeft alleen maar te klikken op libelleke en nee,ik zie nog steeds geen plaatjes
groetjes

Gepost door: libelleke | 30-04-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.