22-03-10

Lente schoonmaak

Ik begon vandaag met de grote lente schoonmaak. Eerst wou ik langs de keuken beginnen, maar dan deed ik zeker alleen deze plaats en zag ik niet eens goed dat ik iets gedaan had.

schoonmakenIk deed de woon- en zitkamer van boven tot onder. Amaai wat was het hier vuil en stofferig. Boven de luster met zijn palmen, boven de kasten en kaders, onder de electrische toestellen, Cd en Dvd rekken. Alles kreeg een flinke beurt. Toen ik aan het stofzuigen was geraakte er een stop in, die ik er pas na veel gepruts weer uit kreeg.  Ik kan niet goed uitleggen hoe het kwam en hoe ik het er weer uit kreeg. Het paste perfect in de opening en zat zo vast als iets.

Nog nooit had ik zo een wankel ding in huis met tape hier en daar, om alles aan elkaar te houden. Die oude stofzuiger is echt aan een nieuw toe. Daar had ik het al over en dat zal mijn volgende aankoop zijn, na de grote schoonmaak .

Als ik morgen die energie nog bezit, doe ik mijn bureau en de keuken. Daarna kan ik dan de boven doen.

nettoyage

Intussen kwam de postbode nog met een pakje. Een geschenk van iemand die op het laatste moment, niet op mijn feestje kon komen.

Een Bongo bon "Sauna voor 2". Dat zal ik na de grote kuis goed kunnen gebruiken.

Ik heb nog nooit een sauna gedaan, alhoewel ik dat heel graag eens wou doen.

Dus het ideale geschenk om er mij naar toe te brengen.

 

 

Er is meer nieuws over de Blije Blogger Bijeenkomst.

 op 23 Mei.

Commentaren

Amai Emmy wat ben jij goed bezig zeg. Ik ben ook nog nooit naar de sauna geweest al hebben mijn dochters het vorige week nog gevraagd, lieve groetjes en nog veel kuisplezier

Gepost door: paulien | 22-03-10

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , en als u gedaan hebt met u lente schoonmaak , dan mag u bij mij komen voortdoen.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 22-03-10

Reageren op dit commentaar

Oefff... als ik ergens een hekel aan heb dan is het wel de grote schoonmaak...niet aan mij besteed hoor..ik doe het wel in porties...hele kleine per keer! hahahahaha!
En de sauna...nee, daar doet niemand mij een plezier mee...ik hou niet zo van zweten...maar dat was na het eerste gedeelte van deze reaktie van mij wel al duidelijk woehahahahaa!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 22-03-10

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy ja amaai jij bent ook al goed bezig ik heb ook de kriebels om er aan te beginnen .en tof zeg die foto hieronder , ik ban ook fan van Thuis
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 23-03-10

Reageren op dit commentaar

ja je zie overal mensen werkjes doen in de tuin ramen kuizen zal de lente zijn

Gepost door: daemske | 23-03-10

Reageren op dit commentaar

hey Emmy je bent ook al volop met de grote lenteschoonmaak begonnen,opgeruimd staat netjes hé en wat leuk dat je eens naar de sauna gaat,zelf heb ik het nog nooit gedaan,maar is wel leuk heb ik al van verschillende mensen gehoord.nog een fijne kuis dinsdag
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 23-03-10

Reageren op dit commentaar

ik begin volgende week aan de grote kuis, amaai het is altijd plezant als het door is, en Emmy op de foto met die van thuis, je bent er me toch eentje hoor!
groetjes en veel kuisplezier

Gepost door: Emily | 23-03-10

Reageren op dit commentaar

ja en toch moet het elk jaar gebeuren...

Gepost door: Schoonmaakbedrijf Amsterdam | 22-09-14

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.