20-02-10

De voorbije week

Ik ben er zeker van dat er gedacht word dat ik het bloggen ook stop gezegd heb om naar facebook of wat dan ook over te stappen.

Maar neen, ik heb het zoals altijd heel erg druk.

Zoals ik al zei hadden we vanaf vrijdag 12 februari bezoek uit Zweden. De dag er voor  was een donderdag, en dan heb ik nooit tijd voor wat dan ook. Ik viel die dag nog op mijn knie. Niet te erg maar toch pijnlijk.

fevrier 2010 079-vert

Zo... de vrijdag begon dus met boodschappen, kamer in orde maken en voor een degelijk avondmaal zorgen. Ons eetfestival kon beginnen.

Het weer deed ook mee want het had weer eens gesneeuwd. Wij moesten niet onder doen voor Zweden. En toch vonden ze dat het hier kouder was dan bij hen. Ik vind ook dat de koude ginder anders is. Misschien heeft het iets met de vochtigheidsgraad te maken ?

sized_BDSizer9

‘s Zaterdags was het onze genodigde zijn verjaardag. We trokken naar Knokke. Bij hun vorig bezoek konden we nergens heen omdat ze met vier waren, en dus te moeilijk om met zijn allen in één auto te toeren.

We wandelden tot aan de zeedijk en keken intussen naar de winkels langs de Lippenslaan. Tot aan de dijk, want als ik de zee niet gezien heb ben ik er ook niet geweest. Het was bitter koud op het strand.

sized_BDSizer10

Daarna namen we een dagschotel in ons gebruikelijk restaurant.

De koffie met pannekoek gingen we in Sluis eten. Na nog veel geslenter en kijkgenot reden we huiswaarts.

We sloten de dag af met een Grieks restaurant in de beurt met onze andere zoon en zijn vrouw. Als dat geen smuldag was !!

sized_100CANON

Morgen nog een postje over het deze week.

Commentaren

ziet er me allemaal zo gezellig uit ,bloggen is maar een hobby het echte leven gaat door en ik versta dat je soms even bloggen moet achterwegen laten maar blijf wel op je wachten

Gepost door: daemske | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

Je hebt er precies alweer een culinair feestje van gemaakt, als de liefde van de man echt door de maag gaat, moet uw man u echt graag zien!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

hey Emmy een feestje bouwen met lekker eten erbij,dat moet kunnen,als het maar gezellig is,meer moet dat niet zijn.dat je niet altijd tijd hebt om te bloggen,daar moet je je toch niet schuldig om maken,er zijn belangrijkere dingen in het leven.we komen naar jou toe en dat is toch mooi
een fijne zondag Emmy
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

ben je niet bij moeder cisca geweest voor de allerlekkerste wafels van belgie?
mooi kleurje jou knie, hopelijk valt de pijn nu mee

Gepost door: fotorantje | 21-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.