10-02-10

En nog een pak

Het is zopas weer heel hard aan het sneeuwen. Dat zal weer iets zijn morgen. Ik moet weer uit de stad en hoop er te geraken.

Vandaag zouden we met het openbaar vervoer naar de pedicure gaan maar namen toch maar de auto. Geen goede keuze omdat we altijd al verkeerd rijden.

Ik had de GPS meegenomen en aan een zeker punt zette ik die op. Het ding stuurde ons precies gedurig rond de plek waar we moesten zijn tot ik er genoeg van had. We bleven steken op een helling waar niet gestrooid was. Na wat geprobeerd te hebben vooruit te geraken, lieten we ons dan toch weer achteruit glijden. We namen de weg van waar we gekomen waren en plots reed de bus die we normaal gingen nemen vóór ons. Oef…zo kwamen we aan de halte waar we normaal gingen afstappen.

We lieten onze auto op de parking daar achter en deden de rest van de weg te voet. We zouden er nooit geraakt zijn op die besneeuwde, gladdelandweg !

De weg terug is nooit een probleem.

sneeuwballen

Commentaren

hopelijk terug veilig thuis geraakt Emmy

Gepost door: fotorantje | 11-02-10

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , en plezant voor de kinderen groot en klein is dit.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 11-02-10

Reageren op dit commentaar

hallo Emmy, wow wat een pak sneeuw.Hier een dun laagje en 's middags was het al allemaal weg. Ik denk dat jullie nog sneeuw hebben nu want dat zal wel niet in één dag weg zijn.

Gepost door: magda | 11-02-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.