30-01-10

Hmmm...gewoon een babbeltje

Het zal wel vermoeidheid geweest zijn én een beetje stress!

 Ik "kroop" gisteren vroeg in bed en kwam er later dan gewoonlijk uit. Ook geen koffie meer gedronken sinds het ontbijt gisteren. Ik loop mezelf toch voorbij denk ik. En als er dan iets niet op wieltjes loopt word ik er zenuwachtig van.

De zorg voor de kinderen en hun kinderen... Als mama en oma is er altijd wel iets waar je over piekert. Ik heb graag dat ze bij mij komen om eens hun hart uit te storten, als dat hun zorgen of verdriet wat kan verlichten. Al kan je er niet veel aan doen toch leef je met hen mee en hoopt dat het allemaal gauw opgelost geraakt.

 Het houd je bezig en onbewust krijg je er stress van. In zo’n momenten besef je ook, hoe je eigen moeder daar mee om ging.

thea time

Morgen komen ze thuis om mijn verjaardag te vieren en dat zal hopelijk wel wat verstrooïng brengen.

Ik ga nu eens Tiramisu klaarmaken met speculoos. Dat heb ik nog nooit gemaakt en hoop dat het lekker zal zijn. Heeft iemand dat al klaargemaakt?

Commentaren

ga nu maar eens efkens rustig zitten, naast mij, ik zal een verhaaltje vertellen, en naar U luisteren, ik neem de tijd en zal al die onrust wegnemen. Bent U morgen jarig? Dan alvast gefeliciteerd, maar denk aan Uzelf hè.

Lieve weekendgroetjes van mij

Gepost door: Danique | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goed weekend gewenst , en ons Emmy is uit haar winterslaap.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

Goede avond Emmy het zal wel de activiteiten rond je verjaardag die je wat zorgen baart zeker Emmy,of is het je allemaal een beetje te veel,dan is er maar één remedie en dat is eens goed slapen en rusten.een heel fijn weekend lieve meid
liefs

Gepost door: dolfijntje | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

ja, eens moeder altijd moeder ! En een heel aangenaam verjaardsgfeest gewenst, en tiramisu heb ik al dikwijls gemaakt maar nog nooit met speculoos, laat maar eens weten hoe het was

Gepost door: omamoetje | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

ja Emmy,ik ken dat ook ,ze komen hun hart luchten, en dan lig jij nachten wakker, moeder zijn, het is soms niet zo simpel, alvast gefeliciteerd met je verjaardag morgen!

Gepost door: Emily | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

Emmy, ik kom je alvast een prettige verjaardag wensen en geniet van die dag zonder gepieker en gepeins.

Gepost door: magda | 30-01-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.