02-11-09

Circus

In al die dagen dat ik eerder beschreef deden we ook nog een bezoek aan het circus. we hadden vrijkaarten en zo waren we er nog eens uit. Het was een mooie voorstelling waarvan hier enkele sfeerbeelden.

sized_BDSizer

 

octobre 2009

octobre 2009 (12)-vert

 

sized_octobre 2009 (29)

Commentaren

goeie morgen Emmy altijd een hele belevenis een bezoek aan het circus
ik probeer ook telkens te gaan als het circus hier in Lokeren langskomt
fijne maandag Emmy
groetjes

Gepost door: Borriquito | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

hey Emmy dat is bij mij toch al heel lang geleden zo een bezoekje aan de circus.als jij er maar van genoten hebt Emmy,dat is het belangrijkste
fijne maandag
liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

Oeh... het zal zo'n 30 jaar geleden zijn dat ik eens in een circus was! Ben niet zo'n fan eigenlijk...maar de foto's zien er wel heel mooi kleurrijk uit!
En hieronder: ook nog naar Sluis geweest! Denk dat er elke dag meer Vlamingen dan Hollanders in Sluis rondlopen hahahahaaa! Maar het zag er goed uit hè...en lekker ook hahaha!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

dat ziet er wel zeer leuk uit hoor

Gepost door: daemske | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , en volgens de fotos moet het mooi geweest zijn.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

goedenavond Emmy, je hebt een hele reeks mooie foto's geplaatst.Ik denk dat je genoten hebt van dat weekend.
En het ziet er zo romantisch uit die circusbeelden.
Ach Emmy ik heb ook zo'n buien hoor en vooral die novemberdagen.Die brengen zoveel herinneringen mee.Dat werd vroeger allemaal intenser beleefd.Herinner je nog dat je van school moest mee opstappen in de stoet ter herdenking van de oorlog en dan een erehaag vormen aan de het kerkhof?Het was altijd zo vreselijk koud en toen hadden we ook nog geen echt warme kledij aan.Gegarandeerd was je verkouden de andere dag.Toen fietsten mijn ouders nog naar Middelburg waar er ook een kerkdienst was voor de familie ! we kwamen daar verkleumd toe ,konden ons achter de mis gaan opwarmen in Heille bij de familie en dan dat hele eind terugfietsen. Ik krijg het er nog koud van als ik eraan denk.
We hebben het tegenwoordig zo goed dat het nodig is om het verleden weer eens op te rakelen in ons geheugen.IK ben blij dat de kleinkinderne hier zijn. Die brengen leven in de brouwerij en nu het weer zo mooi is kunnen we elke dag op stap gaan!! Vandaag was het werkelijk uitzonderlijk weer. Dat zul je morgen wel zien aan de foto's!
Nog een goede nacht en verjaag de muizenissen uit je hoofd!

Gepost door: magda | 02-11-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.