14-10-09

Komt dat tegen...

Ik weet bijna niet meer waar mijn hoofd staat.

Het begon allemaal toen ik bericht kreeg dat er iets te doen is bij de vzw. Vlaanderen-Lusitania.

Dan nemen we zoals gewoonte een B&B in Brugge.

Vrijdag telefoneerde ik de ganse dag naar die gastvrouw,zonder resultaat. Zaterdag nog een paar keer geprobeerd maar niets. Ik dacht die zijn zeker op vakantie.

Maandagmorgen probeerde ik het nog eens in de vroegte en ook nog eens ’s avonds laat. Nog altijd niets. Er is misschien iets mis met die mensen.

Ik besloot dinsdag nog eens te bellen en dan maar iets anders zoeken. Zo gezegd zo gedaan. Het was al laat en ik was moe dus Woensdag zou ik dat wel doen.

Dinsdag moest ik echter bij een vriendin om voor de poezen te zorgen, terwijl ze op reis is. Ook zien of alles in orde is in en om haar huis.

M. had mij gevoerd en op het moment dat we terug wilden vertrekken deed de auto het niet meer, het lag aan de batterij.

We zijn dan wel lid van Touring wegenhulp maar vonden niet onmiddellijk het telefoonnummer. Toen we het eindelijk gevonden en het geregeld hadden dat ze zouden komen , binnen het uur à anderhalf uur, maakte ik een Senseo klaar om de tijd wat te verdrijven. We horen intussen op de radio dat Touring in staking ging en dat er wel een langere wachttijd zou komen.

M. ijsbeerde nog een tijdje voor de deur, voor het geval ze niet zouden zien waar we waren. Iets na de afgesproken tijd komt er een grote takelwagen afgereden. Bijna op hetzelfde ogenblik twee combi’s van de politie. Mijn man vraagt zich af waarom Touring nu zo te werk gaat?

Ze springen met vier rond M. en vragen wat hij daar doet. "Ik, ik wacht op Touring omdat ik in panne ben met mijn auto."  Ze vragen zijn identiteitskaart, want zo klinkt het, iemand heeft gebeld dat er een zigeuner sinds 2 uur rond het huis sluipt!!

Ik zie het allemaal van op een afstand en hoor niet wat er aan de hand is, maar hoor M. roepen: "Ik ben geen zigeuner, hoort ge dat, ik ben geen zigeuner."

Ten laatste komt alles dus goed na zijn ID te hebben onderzocht en gepraat met hun talkie walkie. Hij is onbekend voor hen en we mogen onze gang gaan.

Ik was er heel de avond wat over mijn toeren van.

Deze morgen zou ik dan voor die B&B zorgen maar wat blijkt? Internet gaat niet. De TV heeft ook kuren. Ik bel naar Belgacom en zij weten mij te zeggen dat sommige lijnen in Brussel niet werken en dat ik daar bij ben…Rond 13 uur komt het ongeveer in orde.

M. is intussen naar de garage gereden om een nieuwe batterij. Hij komt terug naar huis want de papieren van de auto zitten nog in mijn tas van gisteren. Ze willen er daar niet aan werken als je de hele pedigree van je auto niet geeft. Dus deze namiddag terug en de nieuwe batterij zit er in.

Brrrrr…’t is om de muren op te gaan. Terwijl we eventjes uitblazen toch nog eens gebeld naar Brugge en ja , ik krijg gehoor. Mevrouw had al dagen miserie met, je raad het nooit…Belgacom!

Enfin na al dat, heb ik toch alles gedaan wat ik moest doen vandaag. Maar nu heb ik een hoofd als een trommel.

Morgen gaan we weer naar de poezen…

Commentaren

slaapwel jullie hebben veel meegemaakt hopelijk morgen een betere dag slaapwel en bedankt voor het bezoekje

Gepost door: daemske | 14-10-09

Reageren op dit commentaar

Je zou van minder niet slapen...hopelijk morgen een betere dag

Gepost door: Yolanda | 14-10-09

Reageren op dit commentaar

oei Emmy, dat zijn alle tegenslagen op een rijtje. Hopelijk blijf je nu voor lange tijd gespaard hiervan.Ik kan het best begrijpen dat je helemaal uit je gewone doen was,je zou voor minder. En dan die politie die daar rond je man springt ,het is goed om een hartaanval te krijgen. Maar je moet maar denken de politie deed hun werk en de mensen die hen opbelden bedoelden het goed. Hoe dikwijls hoor je niet dat de mensen zich van niks aantrekken als er rond hen iets gebeurt.
Straks kun je er om lachen en je hebt weer een leuk feestje in het verschiet in Brugge.

Gepost door: magda | 14-10-09

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy Dat was inderdaad een bewogen dagje ......alle dan dachten ze ook nog dat je man een verdacht type was ...hopelijk hebben die politie mannen agenten hun excuus aangeboden .
Ik heb ook belgacom moet zeggen nog geen problemen gehad wel altijd een groot factuur :-))
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

Wat Magda zegt... later kun je wel lachen om het verhaal van die zigeuner...maar op het moment zelf is het wel vervelend hè!
Gelukkig kwam alles dan toch nog, zij het met hindernissen, weer op z'n pootjes terecht! En nu maar gaan genieten van de uitstap naar Brugge binnenkort!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

goeie morgen Emmy je zou voor minder een punthoofd krijgen
dat voorvalletje met de politie is wel een teken dat er controle is van de mensen op 'verdachte' zaken, jammer dat je man dat zelf het 'slachtoffer' werd, gelukkig is alles snel opgelost

ben ook bij belgacom, maar 'k mag niet klagen, alles werkt hier prima
fijne donderdag je toegewenst Emmy
groetjes

Gepost door: borriquito | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

Ach, positief bekijken: je hebt nu in één klap genoeg miserie gehad voor een ganse maand. Je bent nu een maandje op 't gemak.

Gepost door: Geert | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

hopelijk zijn jullie al wat bekomen

Gepost door: daemske | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , ik heb dit gelezen en je zou voor minder de muren op lopen , en ik kan dat goed geloven dat u dan slecht geslapen hebt.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 15-10-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.