19-09-09

Dagklapper

Kaatjes tentoonstelling

page 1

was heel mooi en de moeite om te zien. Ze exposeerde natuurlijk niet allen. Er waren prachtige werkjes te zien.

page 2

Dit alles in een prachtige omgeving. Een echte aanrader om dit weekend tegaan zien. Inlichtingen hierover vind je in mijn post hieronder.

Vandaag ga ik shoppen of alleen naar de uitstalramen gaan kijken met mijn dochter.

We kregen een uitnodiging op een Syrisch Orthodoxe doop en BBQ bij mijn zoons schoonfamilie, maar heb het afgewezen om familiale reden  

Verder niet veel, alleen dat het er hier achter in de buurt hard aan toeging eergisteren nacht. Als we de sirènes horen loeien en helikopter rondjes boven ons zien draaien is het er w(r)elletjes. Gisteren hoorden we niets, ook verontrustend, het was stiller dan stil...

Morgen is het in heel het Brussels Gewest autoloze zondag. Sinds gisteren zijn er in heel de Brusselse gemeenten van alles te doen. Wij zullen morgen zien waar we gaann rondhangen.

Fijn weekend aan allen.

Commentaren

Emmy Ja ik heb dinsdag te horen gekregen dat ik ook met die vreselijke ziekte te kampen heeft ,er staat mij een heel zware weg te gaan en de arts spreekt van 8 maanden, ik moet eerst 6weken bestralingen hebben dan moet dat gezwel operatief vrwijderd worden en dan nog een lange nabehandeling met chemo ,dit is de zwaarste periode uit mijn leven , ook heb ik nog diabetis ook die erbij komt kijken,maar dat heb ik al een hele tijd.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy, Blij je te zien dat is een tijdje geleden,
ik wens je een leuke autoloze zondag.
Groetjes.

Gepost door: Dizze | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede zaterdagavond gewenst , en met die autoloze zondag dan kan u u gang gaan , niets in de weg de hele baan voor u , maar het zijn mooië beeldjes en figuren die daar staan.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

dag emmy, ik ben benieuwd welke keuze je zult maken uit het grote aanbod op die autoloze zondag. Maar dat lezen we hier wel!
Het zal zeker een mooie tentoonstelling geweest zijn volgens de beelden die je hier geplaatst hebt.

Gepost door: magda | 19-09-09

Reageren op dit commentaar

Bedankt voor je leuke reactie. Groetjes

Gepost door: Danny | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

Brussel viel reuze mee om er te gaan fietsen, vooral de rust in sommige buurten, verdoken rust, dat wel want die vliegtuigen gaan soms wel héél laag! Ik heb trouwens een kort verslagje vrijdag gepost ;-) Als ik kan ga ik volgend jaar weer rond Brussel fietsen!

Groetjes

Gepost door: Ourlipsaresealed | 20-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.