06-09-09

6 September

Het is vandaag 6 september en dus...

gordel_2009

Neen, ik zit niet op een fiets om een toertje rond Brussel te rijden. Ik zit gewoon voor het scherm van mijn computer. Het weer ziet er niet te warm uit en zo ben ik zelfs niet mee gegaan met mijn ventje naar de Zuid markt.

Ik voel me happy vandaag. De reden, wie herinnert zich nog deze inktvlek bijna drie jaar geleden?

Wel, per toeval bedacht ik dat er zeker een foutje in mijn zoek actie lag. Ik zag de fout op een communieprentje van dat jaar. Nu ik de juiste initialen indrukte op FB, vond ik de jongen terug. Ik legde hem toch een proef op, om te zien of het wel de juiste was. Niet te geloven wat hij zich nog herinnerde over mij. Ik sta weer eens verwonderd over mannen. Het lijkt er altijd op alsof ze geen belang hechten aan sommige dingen en toch...

Ik vond er ook de zoon van een vriendin van toen terug. Spijtig genoeg zijn er niet veel mensen van mijn leeftijd die op een pc werken. 

Commentaren

jij maakt je blog heel mooi af met kaartjes en tekeningen ben pas een beginner maak maar iets mooi van je zondag

Gepost door: Madammeke Ongeduld | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

Zo..weer helemaal bijgelezen! Leuke blogontmoetingen gehad en culturele uitstapjes gemaakt Emmy! Was leuk om te lezen hoor...en de prachtige foto's maakten het zoals altijd helemaal af! :-)
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Nee Emmy Waregem koerse is achter de rug ,dat was dinsdag de koerse en de kermis was begonnen van de donderdag ervoor. Deze weekend is het een rustig weekend geworden, deze namiddag hebben we een terasje gedaan op ons gemak.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

dag emmy. je zal meer indruk gemaakt hebben op die jongen indertijd dan dat je zelf geweten hebt,leuk toch dat hij na al die jaren nog zoveel herrinert!
en ja jammergenoeg hebben veel 60+ nog schrik van de pc,en alles wat met internet te maken heeft.mijn schoonma,is er ook zo een,ze vind dat allemaal gevaarlijk! maar eigenlijk is het net als een cafeetje,als je zin hebt spring je binnen,en soms blijf je al eens plakken,en met de een klikt het al beter dan met de ander.en de één zit er van s'morgens tot s'avonds,en een ander zegt na een uurtje tot ziens.............
grtjs...

Gepost door: guusje | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , en wat denkt u dan van Felix die zit ook nog op zijn computer , en die is er ver in de 70.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 06-09-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.