10-07-09

Gewassen poesjes.

Verleden week waren we aan het praten onder mensen die graag foto‘s maken. Het gesprek kwam er op het fotograferen van dode diertjes. Akelig…Dat durf ik niet zo goed.

Ik zag eens een dode muis op een fotoblog. Het was een mooie foto maar ik zou er niet aan gedacht hebben het zelf te maken.

Van de hak op de tak, vertelde ik toen over die halsbandparkieten die hier in de bomen, met honderden , samenkomen en rondvliegen.

Dit jaar vliegen ze bijzonder wild. Onlangs vloog er één tegen de ruit en liet een paar van zijn groene veren op het balkon achter. Twee dagen er na lag er een op de stoep, dood. Ik bekeek het en vroeg mij af of ik het zou fotograferen. Neen hoor! Ik liet het beestje rustig slapen.

Mijn man had hetzelfde gedacht toen hij ging wandelen en ook het vogeltje zag.

Nu hebben we weer een grote vlek op de ruit. Zeker eentje die er tegen vloog toen we afwezig waren.

Vandaag hoorde ik in onze familiekring praten over een jongetje (6) met ADHD. Het is echt een superactief manneke. Je moet hem gedurig in het oog hebben , anders doet hij SOMS de gekste dingen.

Zo waren ze op bezoek bij de opa en terwijl de groten bij elkaar aan het praten waren, is hij naar de garage gegaan en heeft er een badje met water gevuld en twee van de kleine poesjes een badje gegeven. Met het te denken resultaat natuurlijk. Griezelig , maar niet opzettelijk, alleen gedacht er goed aan te doen.

f0750664

Deze poes heeft er niets mee te maken en is springlevend.

Commentaren

och arme dat ventje ik hoop dat hij het niet beseft,en natuurlijk dubbel jammer van de poesjes
groetjes
nog een fijn weekend

Gepost door: Aquarius | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

Zo erg! Zo erg voor die twee katjes! Ik hoop ook dat het kindje niet beseft wat hij gedaan heeft...

Hihi, Emm[a] - Emm[y]
Vele groetjes en een fijn weekend!

Gepost door: Emma | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

Aaaach! Dat is wel erg triest zeg!
Ik heb trouwens wel eens een dood poesje in de berm zien liggen toen ik op wandeling was...helemaal gaaf, net of het lag te slapen, maar dan met de oogjes open...heel zielig. Was er naar van...en heb er zéker geen foto van genomen hoor!
Groetjessssss!

Gepost door: mizzD | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

Goede avond Emmy vrijdagavond,de werkweek zit erop,nu kan de vakantie echt beginnen,vrijdag vertrek ik naar zee met de fiets groetjes dolfijntje en een fijn weekend

Gepost door: dolfijntje1 | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goed weekend gewenst , en fotos nemen van dode dieren vind ik ook belachelijk , het zijn maar beesten maar tog , en ik ben dan nog zo een dierenvriend.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 10-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.