07-07-09

Sociaal contact

Ik las onlangs in de krant, over facebook en de verzameling vrienden dat je er hebt of maakt, in hoever dat nu echt mensen zijn die je al kent of zag.

Ik nam dus een kijkje op mijn facebook en vond het resultaat redelijk goed. Buiten mijn familieleden, vrienden en kennissen van vroeger, vergrootte ik mijn relatie kring met bloggers. In totaal zijn dat er nu 73, voorgenoemden inbegrepen. Op dat aantal zijn er maar 10 mensen die ik nog niet zag, allemaal bloggers. Goede score vind ik.

Nu we zo'n fijne bijeenkomst achter de rug hebben zou het wel iets zijn om deze ook eens "life" te ontmoeten.

Ik weet wel dat er velen spijt hebben dat hun blogmakkers naar facebook verhuisden en er daar een blog dinges van maakten en zo de blogjes iets verwaarlozen. Toch vind ik persoonlijk, om hier en daar te gaan lezen, nog altijd het plezantste is. Dus geen zorg ik blijf hier!

Sociaal contact

Commentaren

Niet altijd nodig... Heb lief wat je hebt en zoek het niet in meer en meer...Het zou wel eens serieus kunnen tegenvallen. Je kent toch de uitspraak -TROP est TROP-Blijf doen wat je graag doe en wil niet altijd meer. Het is niet omdat een ander iets anders doet dat je een meeloper moet zijn.

Gepost door: serieuzeneus | 07-07-09

Reageren op dit commentaar

Ik ben alleszins kandidaat, voor gelijk welke bijeenkomst en nu blijf ik tot de laatste!, maar Facebook hoeft voor mij niet, geef mij maar het bloggen, daar voel ik me nog iets of wat thuis!
Groetjes,
Bibi

Gepost door: Bibi (Ikke) | 07-07-09

Reageren op dit commentaar

@serieuzeneus ik ben geen meeloper hoor. Ik was al op facebook door mijn kinderen en kleinkinderen. De anderen kwamen er later bij.
Ik vind jou neus anders niet zo serieus als je hem niet durft laten zien. Ik weet leiver tegen wie ik het heb.

Gepost door: Emmy | 07-07-09

Reageren op dit commentaar

Ik hoef geen facebook..Bloggen is al voldoende werk

Groetjes

Gepost door: pcuser | 07-07-09

Reageren op dit commentaar

Emmy Een goede avond gewenst , en ik ben ook bij Facebook , en dat was gekomen door Rita die had mij een uitnodiging gestuurt , maar ik blijf bij bloggen , ik heb hier een blog , bij seniorennet een blog , en ik heb ook nog een spaces , en dat gaat allemaal voor bij mij.
de groetjes van gentiel

Gepost door: uiltje5 | 07-07-09

Reageren op dit commentaar

goeie morgen Emmy sommigen hebben even genoeg van het bloggen en zoeken dan een andere bezigheid hé Emmy
kan al eens gebeuren :-)
fijne woensdag Emmy
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

Ach, FB vind ik onmogelijk te vergelijken met bloggen. Ik zie bloggen eigenlijk veel meer als iets persoonlijks en in beginsel minder sociaal dan FB. Het verandert wel naarmate je meer medebloggers (al dan niet "live" begint te kennen). Maar in een blog kan je iets kwijt, in FB eigenlijk niet. Dat gebruik ik vooral om het kontakt met mensen die ik maar af en toe eens zie, niet te verliezen. Nu eens een klein zinnetje hier, dan weer een opmerking daar, maar meestal is het ludiek. Bloggen is anders.

Gepost door: Geert | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

Goede middag Emmy voor mij hoeft facebook niet,bloggen is al meer dan genoeg groetjes

Gepost door: dolfijntje1 | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

ook ik heb liever mijn blogje ,ik vind dat een beetje hartelijker of ben ik verkeerd, kan ook zijn dat ik FB nog niet zo gewend ben,bloggen eigenlijk ook nog maar kort,
groetjes

Gepost door: Aquarius | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

Goed zo, Emmy! Ik blijf ook! :-)

Groetjes

Gepost door: Rudi | 08-07-09

Reageren op dit commentaar

Het is alletwee leuk op een andere manier dus blijf ik de twee doen! Hihihi
Liefs,

Gepost door: Bientje | 09-07-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.