16-06-09

Assepoetster

Dit weekend had ik behoorlijk gezwollen voeten. Vermoeidheid, of was dit glaasje drank in mijn voeten gezakt? Gewoonlijk stijgt het toch naar je hoofd...zo een lekker sterk drankje, na het eten

Zoals te zien genoot ik van dat goedje uit die groene fles! De naam weet ik niet meer. Het is een Portugese drank, te vergelijken met de Italiaanse Grappa.

sterk drankje

Ik kocht onlangs een paar sportsandaaltjes en denk ze aan te doen voor de blije bloggers bijeenkomst. Zo kan ik een eindje mee wandelen met Mizzd in het park van Wachtebeke.

De week er vóór, ben ik terug naar het festival "Couleur Café", voor drie dagen. Daar zal ik best mijn rode dansbaskets aan doen. Allemaal niet zo elegant maar hier komt het spreekwoord : "Wie het schoentje past, trekke het aan" goed van pas.

schoentjes

Tegenwoordig moeten mijn schoenen zich aan mijn voeten aanpassen, en niet mijn voeten aan mijn schoenen.

Commentaren

Goed idee om alvast over goede schoenen na te denken, want niets zo lastig als pijnlijke voeten!
Laat de jouwe nu vooral rusten!
Fijne dag verder.
Liefs,
Ikke

Gepost door: Ikke | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Goeie schoenen zijn een must... zere voeten kunnen alles verpesten!
Maar sjouwen met een statief over het strand tijdens de nachtwandeling om goeie foto's te kunnen maken?? échnieeee...hahahahaa! Dat gaat uit de losse pols hoor...mijn foto's zijn over het algemeen slechts voor de herinnering en het vastleggen van de sfeer...hoogstandjes van fotografie zijn het zelden, maar ik ben er tevreden mee!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Goede avond Emmy schoenen moeten nu eenmaal goed zitten aan de voeten,anders heb je toch maar pijnlijke voeten en dat kan je maar beter missen. fijne dinsdag dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

Bij mij ZWELLEN mijn voeten steeds dus draag ik al sinds enkele jaren enkel sandalen. En de laatste maanden zelfs meestal helemaal geen schoeisel!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 16-06-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.