30-04-09

Erfgoeddag in Brugge

Zondag genoot ik eerst van een uitgebreid ontbijt. Ik vind het altijd een echte vakantiesfeer buitenhuis te ontbijten.

Het was erfgoeddag in het land en daar wij juist in Brugge waren, had ik een afspraak met mijn vriendin. Over die dag zullen jullie zeker al gelezen hebben bij Magda.

Daarna gingen we de stad, Brugge, in. Op een terras keken we naar de stroom voorbijkomende toeristen. Een paar kon ik niet weerhouden te fotograferen. Zelfs de eenden waren op zoek naar een plaatsje op dit terras.

sized_Brugge 129-vert

Wij ontliepen elkaar van enkele meters, niet wetende dat we allebei op dezelfde plaats zouden zijn.

Het was op de markt in de grote tent te doen. Daar kon men zich laten fotograferen door de multimediaconsoles van Erfgoedcel Brugge « uit vriendschap » was het thema.

Wij, mijn vriendin en ik lieten ons op de gevoelige plaat zetten. Je moest een foto van jongere jaren meebrengen waar je samen opstond, en als het eventueel kon , ook de vriendin in kwestie. Wij voldeden aan alles.

Emmy en Rosa

Ze gaan de foto van nu en vroeger samen verwerken. We krijgen er elk een thuis gestuurd en het totaalplaatje duikt later nog op in het Brugs stadsbeeld. Oeps!

We hadden afspraak op de markt. Het scheelde maar weinig of ze kwam niet. De reden hiervan was, dat ze ‘s morgens op de radio hoorde, dat je voor de foto uit de kleren moest, en liefst een rood setje, BH en slipje, aan had. Hahaha, ze was er weer ingelopen, of mis verstaan?

En zo verliep ons weekend.

Commentaren

Dag Emmy :-) Mooie foto!
Fijn lang weekend.
Liefs :-)

Gepost door: Rosita | 30-04-09

Reageren op dit commentaar

Hallo Emmy nog niet gelezen bij Magda ga er direct naartoe zie,en mooie foro's en twee mooi meiden
daagfijn weekend

Gepost door: aquarius | 30-04-09

Reageren op dit commentaar

Emmy, toen waren we allemaal nog erg jong! R met haar opvallende blonde haar en jij met dat getoupeerde haar dat toen mode was. Ik heb het ook nog zo gedragen maar niet met zo'n hoge hooiberg zoals bij jou,hahaha!.

Gepost door: magda | 30-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.