27-04-09

Yes!!

Voor ik mijn weekend een beetje beschrijf zou ik eerst dit willen vertellen.

Zoals geweten , had ik een week of twee miserie met mijn pc. Er scheelde iets met mijn prenten of foto’s. Als ik iets wilde posten of mailen met een prent, blokkeerde mijn pc.

Het was alleen in mijn sessie. Ik deed hem dus weg en maakte er een nieuwe aan. Ik had veel opgeslagen op cd, want een tweede hard disk heb ik niet. Bij nader zien zag ik dat er toch het een en ander verloren ging .

Een hele tijd geleden, bij de Olympische spelen in China, las ik dat er iemand haar foto’s per ongeluk gewist had. Dat meisje was er het hart van in. Ik mailde naar haar papa dat daar een program voor bestond om je prenten terug op te halen van gewiste kaarten.

Om nu een lang verhaal kort te maken, dacht ik terug aan dat voorval. Zij hadden hun foto’s terug.

Waarom zou ik het nu niet voor mezelf gebruiken. Zo gezegd zo gedaan. Vrijdag avond haalde ik het programma van internet en stak het in gang. Het haalt niet alleen verloren prenten van kaarten die je in je foto apparaat steekt , maar ook wat je van je hard disk haalde. Zo wel foto’s als prenten die ik ooit downloade voor mijn blog. En films ook.

Zaterdag morgen had ik geen tijd om het na te zien, nadat dat heel de nacht gedraaid had.

Toen ik vandaag picasa opzette kreeg ik al mijn foto’s en prenten van jaren lang terug, op de pc.

Nu is het alsof ik het bos door de bomen niet meer zie. Een geweldig werk heb ik voor de boeg om alles te controleren op wat weer weg mag en wat niet.

Maar ik ben zo tevreden dat het lukte!

Het verslag van het weekend komt nog.

thea time

Commentaren

Ik kom gewoon even langspiepen om een fijne dag te wensen...
Liefs Suusje

Gepost door: Suus | 28-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.