15-04-09

Groot Bijgaarden lente Floraliën

De zin om te bloggen is er een beetje af na enkele mislukkingen om te posten. Zelfs nu zit ik weer met het gedacht dat het geen zin heeft, dat het straks bij het in voeren van een prent als documentatie, het weer eens mis zou kunnen gaan.

Ik had nochtans een heel fijn en lang weekend. Mijn vriendin was hier al van Vrijdag en we hebben lekker genoten van een paar uitstapjes.

Groot Bijgaarden

Vooral Zaterdag toen we naar Groot Bijgaarden trokken voor de lente floraliën. Prachtig was het! Ik heb het meteen niet meer nodig om naar Keukenhof te gaan. 14 hectaren voorjaarsbloembollen planten zoals tulpen, narcissen en hyacinten. Dank zij de medewerking van belangrijke producenten en exporteurs uit Holland en België werden er meer dan een miljoen bloembollen geplant in het park van het heel mooie kasteel van Groot Bijgaarden.

In de serres zagen we arrangementen van snijbloemen met fresia’s, amaryllissen, lelies e.a.

Groot Bijgaarden1

Zondag deden we een terrasje voor wij terug thuis ons klaar maakten op het bezoek van mijn kinderen en kleinkinderen voor een Paas etentje.

Maandag was het nog altijd prachtig weer en wij vergasten mijn vriendin op een ritje door het pajotten land en de Zennevallei.. We wandelden even tot aan het Kasteel van Gaasbeek en dronken koffie in de boomgaard van de Taverne « Afspanning van Oud Gaasbeek ». Je kunt er streekproducten en ambachtelijk gebakken brood kopen.

Dinsdag ging R. terug naar huis. We maakten van die gelegenheid om ook naar Knokke te reizen waar we nog volop van het zonnetje konden genieten. Op de dijk en het strand was het heerlijk warm, maar in de straten blies een frisse bries. Ik had het daar niet te warm.

Ik hoorde dat Magda zorgen had over opa. En dat er een vroegere kennis was overleden.

Weer de gewone sleur van het leven…

Commentaren

hallo Emmy, dat moet daar prachtig zijn! Inderdaad waarom naar de Keukenhof rijden als er op een uurtje van bij mij zo'n mooi park is!
Mooie foto's! Die zijn er bljkbaar wel op geraakt op je blog.

Gepost door: magda | 15-04-09

Reageren op dit commentaar

Zéker mooi daar! Een soort Vlaamse Keukenhof...en waarom niet hè! :-)
Jammer te lezen dat het zo'n moeite kost foto's te posten...ik heb ook wel moeilijkheden sinds ik Vista heb, maar ik heb het niet constant...dus ik 'safe' vaak op kladblad en dan gaat het wel. Hopelijk raak jij snel weer van die ellende af hoor...de zin tot bloggen zou je inderdaad vergaan!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 15-04-09

Reageren op dit commentaar

Emmy, die tunnel onder de Natienlaan ligt in Westkapelle . Om een idee te geven :tussen de Far West en de Garage Coolman.

Gepost door: magda | 15-04-09

Reageren op dit commentaar

hallo emmy,indertijd op een snikhete dag zouden wij ook naar et keukenhof rijden met onze splinternieuwe wagen ,die moesten toen ingereden worden en we nog de nodige kilometers te rijden we zijn er nooit geraakt we reden met open wagen wegens de hitte en ja je kunt het wel raden terugkeren was de boodschap MET zonneslag tamelijk ziek geweest maar ja jong zijn hé

Gepost door: aquarius | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

hallo Emmy het lukt toch al weer zie ik om prentjes te posten :-)
een druk maar gezellig paasweekend gehad lees ik, prima toch hé
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

leuke bloemetjes

groetjes
Kim

Gepost door: Kim | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

Goede avond Emmy mooie foto's heb je hier gepost Emmy van de bloemetjes en je hebt van het paasweekend genoten,dat is fijn hé groetjes dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 16-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.