07-04-09

Spektakel

Het is alsof ik een energie opstoot heb. Niet zo zeer om te bloggen maar om in huis te werken. In twee dagen deed ik de grote schoonmaak in de keuken, de gang van 3 hoog tot beneden en daarbij nog de strijk!

Het komt misschien wel door dat drankje waar ze zo veel reclame over maken? Eén per dag en je blijft fit. Ik geloof niet zo zeer in reclame maar drink wel iedere dag zo iets.

Ik beloofde iets te schrijven over Afrika Afrika. De grote tenten stonden hier op Tour en Taxis opgeslagen.

sized_Divers 2009 096

De eerste indruk was al goed. Bij het binnen gaan lijkt het wel een kasteel met de verlichting aan de muur en de mooie tapijten uitgespreid over het hele parcours. Grote luchters hangen er. Ze zijn van recyclage materiaal gemaakt. Plastiek flessen en schaaltjes enz…Ze zijn zo mooi in elkaar gestoken dat je het niet eens merkt.

De bar is groot en chic en tijdens de pauze kan je er zelfs Afrikaanse gerechten krijgen. Er zijn verscheidene tenten waar je de tentoonstelling kan bewonderen, van Afrikaanse kunstenaars.

De voorstelling op zichzelf word bij gezet door een goed orkest met zang.

De artiesten zijn fantastische acrobaten. Eentje bleef me bijzonder bij. Een jonge man die zich al dansend door het gat van een tennisraket wringt met zijn armen, één been en zijn lijf tegelijk.

Jongens en meisjes zo lenig als slangen , mooie kleren en Afrikaanse maskers. Te veel om het te kunnen vertellen. Je moet er bij zijn om van de sfeer te genieten, van helse muziek en dans.

sized_Divers 2009 095

Veel foto's heb ik niet. Tijdens het spektakel zelf mocht je niet filmen of fotograferen. 

De commentaren zijn gesloten.