04-04-09

:-{

De voorbije dagen lukte het meerdere keren niet iets te posten. Ik deed het onmiddellijk op mijn blog en tegen dat mijn tekst af was kon ik hem niet posten, wegens sessie afgelopen ! Wat is dat weer voor iets. Prenten krijg ik er ook niet op. Bij elke poging blokeert alles.

Daarna had ik de moed niet meer om opnieuw te beginnen.

Nu heb ik het eerst in Works gezet, dat is veiliger.

Gisteren genoten we van een bijna zomerdag. Vandaag dachten we dat het er weer zo eentje zou worden en trokken al vroeg naar een rommelmarkt in Keerbergen.

Het was echt koud en een beetje mistig. Rond 10 uur trachtte de zon er door te komen en werd het ietsje warmer.

Ik had er het plezier mijn viervoetige vrienden te ontmoeten, namelijk Donna en Dino. Ze waren vergezeld van Daisy en Jean. Leuk zo iemand onverwacht tegen te komen.

We hebben enkele prullen gekocht en reden naar mijn schoondochter en zoon waar er barbecue was.

Hier was het echter koud en we gingen dan wel binnen zitten.

Na de middag boodschappen en de dag was zo weer om.

Ik ga nu nog mijn gymnastiek met mijn geïllustreerd woordenboek in een plastiek zak doen. Neen ik doe niet gek hoor.

De dokter liet me een paar oefeningen zien om mijn schouder goed te krijgen. Daarvoor moet ik een boek van middelmatig gewicht, niet speciaal geïllustreerd en ook niet speciaal een woordenboek, maar dat is het ideaal formaat, in een plastiek zak, afkomst heeft ook geen belang, doen.

Dan met mijn goede hand de tafel vasthouden , om zelf niet omver te vallen. De knie buigen om mijn rug niet te belasten en ver voorover buigen. In die houding mijn arm met het pak heen en weer slingeren. Van voor naar achteren en dan ook voor mij van links naar rechts.

Het lijkt ingewikkeld maar dat is het helemaal niet en het is zo goed alsof je arm recht naar omhoog zou doen, als je niet gebukt zou staan.

Het enige waar ik voor moet oppassen is het geheel niet los te laten om het door het huis te zien zwieren.

Als kind deed ik die oefening wel eens met de boodschappentas. Mama stuurde me eens achter eieren en ik nam een van de handvatten beet en draaide de zak zo rond. Door de zwaartekracht bleven de eieren mooi zitten tot ik het zwieren wat vertraagde. De eieren vlogen de straat op en daar stond ik dan met een zak eieren klaar voor omelet.

eitje

Update zondag 22h45 eindelijk is het gelukt een prent hier op te krijgen.

Commentaren

We krijgen... allemaal omstebeurt dat gedonder van skynet denk ik...ik heb dat een tijdje geleden aan de hand gehad! En dat 'de sessie is afgelopen'...dat staat nu constant boven m'n postvenstertje als ik foto's plaats...maar ik trek me er niks van aan...en dan doet ie het gewoon tóch! :-) Ik heb dan ook nog het probleem, dat Vista dat op m'n nieuwe pc zit niet goed samengaat met de blogs...of met IE...in ieder geval...dat stopt ook steeds! Ik zet nu alles heel vaak op kladblok ( van de blogs)...dan heb je tenminste het meeste nog als ie weer eens blokkeert! Tja...je moet tegenwoordig wel érg graag willen bloggen om het vol te houden...maar dat wil ik! :-)))))
Aparte oefening...maar als het goed gaat met zulke huis-,tuin- en keukenmiddeltjes, waarom dan niet hè! Ik heb eens voor m'n knie elke dag heen en weer gelopen op een opgeblazen luchtmatras, om het balansgevoel goed te trainen! :-) Maakt het uit, als het maar werkt hè!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-04-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.