23-03-09

Nieuw leven

sized_Lente 2009

Waar men maar kijkt begint er nieuw leven.

Ik vergezel mijn man naar het ziekenhuis waar hij een redelijk lang onderzoek (4h) moet ondergaan. Beter dat ik er bij ben, want anders riskeert hij rechtsomkeer te maken van de schrik.

Vervolg van ons bezoek aan het ziekenhuis:

12 uur nuchter en 24 uur geen koffie, thé, chocolademelk of cola en geen medecijnen. Tot daar alles goed.

Ik vermeld nog eens aan de dokter dat hij clostrophobe is en dat het niet gemakkelijk zal zijn hem in een scan te krijgen.

De dokter legt uit hoe het te werk gaat. Eerst neen en dan toch ja. Hij krijgt een prik met een product dat zijn hart meer fotogeniek zal maken. Nu mag hij naar het cafetaria gaan eten en na een uur gaan ze het examen beginnen.

Ik heb hem lekker verwent met een broodje kaas en hesp en slaatje, een glas melk (koffie mag niet en chocomelk ook niet) en daarna een yaourt met aardbeien.

Het uur vloog zo voorbij. We gaan terug naar de afdeling voor het onderzoek. De verpleegster maakt hem klaar en hij mag op de tafel.

Daar begint het. Hij kan niet plat op zijn rug blijven, ook niet te laag enz... Op het moment dat ze hem vooruit schuift, nog maar tot aan de knieën, zit hij al recht en verklaart dat hij het niet aan kan. Hij ziet bleek en rilt over gans het lichaam. Een echte paniek aanval.

Resultaat, dat we terug naar huis mogen zonder onderzoek. Zelfs thuis zit hij nog een moment verstard als iemand die een visioen had.

En nu? Ik weet het niet. Zelfs met een kalmeermiddel gaan ze hem daar niet onder krijgen. En in slaap heeft het geen enkel nut! Dan zien ze de normale werking van zijn hart niet.

Commentaren

Emmy, Dat is typisch mannelijk. Op donderdag moet ik ook mee met J. om een rechtsomkeer te voorkomen.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Daisy | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

Goede morgen Emmy dan heeft hij nog gezelschap,want alleen is maar alleen in die kliniek en dat is saai.nog een fijne maandag groetjes

Gepost door: dolfijntje1 | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

goeten Hoi. Was toevallig even op je blog en wil hier de hartelijke groeten achterlaten. JOT

Gepost door: Jot | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

hopelijk lukt het de volgende keer

Gepost door: frank | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

Oei ! Da´s toch wel een lastig probleem hoor...kan het niet met een licht roesje? Ik kan het me anders best voorstellen dat ie het benauwd krijgt in zo'n ding...moet er ook niet echt aan denken...hoewel ik meer claustrofobisch ben in drukke mensenmenigten!
Sterkte ermee...hopelijk komt er een oplossing!
Leuk die ooievaar in het postje hieronder! :-) Fijn dat alles goed gaat met die kleine nieuwe wereldburger!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-03-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.