15-02-09

Zalig!

We hadden een fantastische avond voor Valentijn!

Ik werd uitgenodigd om op restaurant te gaan, enfin dat dacht ik toch, toen mijn man zei dat het niet paste dat mijn zus zou langskomen omdat het Valentijn was...

Dat wou toch zeggen dat hij plannen had. Ik bazuinde het rond, aan wie het maar horen wilde, dat we uitgingen voor Valentijn. Zelfs zijn kapper spoorde hem aan om de bloemetjes eens buiten te zetten, nu hij er mooi en jonger uit zag .

En hij deed het. We besloten naar een Portugees te gaan. We liepen de helft van St. Gillis (Brussel) af, waar vele Portugezen zijn. Dat was echter niet gerekend met het feit dat je moest reserveren op die dag. Het leek nog drukker dan met Nieuwjaar. Na het in een paar restaurants niet te doen leek, stapten we naar een restaurant waar we verleden week op aanraden van iemand gingen.

We hadden echt plezier op onze tocht. Het was koud en we stelden ons voor dat we onverichter zake, naar huis zouden terug gaan. Ik zei dat we toch een mooie wandeling gedaan hadden een een gezonde, frisse neus gehaald hadden. We zouden goed slapen. Waarop M. " Ja maar ik zal niet kunnen slapen van de honger!" Hahahaa, de liefde van de man gaat toch door de maag hé

In het restaurant aangekomen kon het wel maar iedereen moest eten wat de pot schaft. Een speciaal Valentijn menu. dat was geen probleem . Het ging er erg gezellig aan toe, eten en drinken à volonté. De mensen die ons dit restaurant hadden leren kennen stonden er ineens ook en vroegen of ze bij ons mochten aanschuiven, anders was er geen plaats meer.

Er was muziek en zang, en we eindigden de avond met een pas op de dansvloer.

Dat was de kers op de taart want mijn man gaat wel graag eten, maar om te dansen is het geen Rudolph Valentino!!

peynet1

Het was wel de meest romantische Valentijn in mijn leven die ik vierde, denk ik.

Commentaren

*** Gewoon een prachtig en romantisch verhaal.....Blij dat je genoten hebt..

Groetjes

Gepost door: Illness | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

Fantasisch! Wat even dreigde in mineur te eindigen, werd uiteindelijk nog een romantische KNALLER! Goed zo!

Slaap lekker, Emmy!

Liefs

Gepost door: Rudi | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

meer moet dat niet zijn hé,als je maar geniet.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 15-02-09

Reageren op dit commentaar

De meest onverwachte dingen... zijn vaak het leukst! Ik kan me dat gesprek zoekend naar plaats in een restaurant heel goed voorstellen hahaha...wij zouden dan ook plezier voor 5 hebben hoor, met zoiets...véél leuker dan erover te klagen hè! hahahahahahhaaa!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.