06-02-09

Gestart

Woensdag avond was dus het moment om mijn nieuwe b-box en de twee nieuwe decoders aan te sluiten.

De man van Belgacom zei me wel, dat als ik er mee begon, er geen TV kijken was tot donderdag avond 18H. De b-box moest echter aangesloten worden vóór ze Belgacom tv activeerden. We hadden dan al wel Belgacom tv, maar met de nieuwe decoders moest dit geüpdate worden.

 Alleen dat TV kijken, was iets wat ik mijn man niet wilde aan doen. Ik zou dus woensdag, zo gauw hij gezien had wat hij nog wilde zien, beginnen.

Gewoonlijk, als er voetbal op RAI is geven ze het niet uit, maar deze avond dus wel! Tot overmaat van ramp speelden de twee ploegen, Juventus en Napels, gelijk. Dus nog twee maal 15min. De stand bleef weer gelijk en nu zouden ze nog eens met goals “tir au but” (help: hoe zegt men dat in het Nederlands, “strafschoppen”?) moeten uitmaken wie er won.

juve

 

M Rose 2Pffff…het is altijd van die schone Italiaanse jongens dat ik het moet hebben…

 

Om mij te tarten was de stand na elk 5 maal geschopt te hebben nog steeds gelijk.

 

 

 

 

 

Ik zat intussen al te knikkebollen en te denken dat ik er donderdag morgen, uitzonderlijk, al heel vroeg uit moest!

Eindelijk was het dan zover Juventus maakte de beslissende goal en ik kon beginnen met de installatie.

Gelukkig waren de meeste kabels al op hun plaats en wonder boven wonder ging internet en de mailbox onmiddellijk. Ik kon het niet geloven dat het voor één keer zo vlot ging.

Gisterenavond braafjes tot 18hH gewacht en dan de eerste TV aangesloten. Ongeveer zonder probleem. Het duurde wel 45min.

Het was inmiddels al een half uur over middernacht.

Nu kan ik de oude decoder terug gaan brengen.

Straks ga ik mijn verjaardagscadeau, 2de TV, aansluiten. Dat moet normaal ook geen problemen geven. Alleen eerst de draad van de ene kamer naar de andere trekken.

We zijn vrijdag, onze dag om boodschappen te doen.

fijne dag

Commentaren

emmy, en marcheeert nu alles? ik ben benieuwd,want dan bij jij een as hoor als dat allemaal van de eerste keer gelukt is!!!

Gepost door: magda | 06-02-09

Reageren op dit commentaar

Ahaaaa! Je bent er al weer...het is gelukt! En ach...die mooie Italiaanse voetballers ( deze Del Pierro in het bijzonder!!!)...dat is toch eigenlijk geen straf om daar zó lang naar te moeten kijken hè hahahahahah!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 06-02-09

Reageren op dit commentaar

En? Al op je verjaardagscadeau naar tv kunnen kijken?

Goede nacht! Slaap zacht!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 06-02-09

Reageren op dit commentaar

ik zou dat zeker geen straf noemen hoor om naar die italianen te kijken,zo knappe gasten.liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 06-02-09

Reageren op dit commentaar

*** Proficiat met je technische knobbel,haha..Maar in feite is dat allemaal niet zo moeilijk..Ik heb 2 digicorders gekocht en ook 2 tv's..Heb ook alles zelf aangesloten..De verbindingen van de uptkabel gaan via powerlan's .Ik moest dus geen aparte kabels meer trekken van het ene locaal naar het andere ..Ik heb ook niet zolang moeten wachten alvorens ik weer kon kijken..Amper een half uurtje en klaar was het..Ik heb wel geen belgacom maar Telenet Digital Tv met alle kanalen die beschikbaar zijn..

Heel fijne zaterdag nog gewenst
Groetjes

Gepost door: Illness | 07-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.