02-02-09

Ieder jaar weer

Een weekend om nog heerlijk van na te genieten was het. Sedert vrijdag geen minuut rust, met mijn verjaardag in het verschiet.

Het kon niet beter dan als het een rond getal zou geweest zijn. Vroeger vierden we elk jaar iedere verjaardag, uitbundig. Daarna beslisten we, voor de volwassenen, alleen de jaren met 5 en 0 te vieren. Nu lijkt het wel of we zijn die afspraak vergeten. Gelukkig maar!

Mijn kinderen en man legden samen opdat ik dan iets meer kon kiezen.

Zaterdag ging ik dus op stap. Ik twijfelde tussen een laptop of weer een eigen TV voor mij alleen. Ik ben wel geen echte TV kijker maar sommige programma's zou ik wel eens willen zien. Hier staat hij meestal op Rai of een franstalig programma. Mijn oudere TV ging naar mijn zus, toen die van haar stuk was.

Annif

Het was de laatste dag van de koopjes in de shopping en je kon er over de hoofden lopen. Ik trakteerde ons al op een taartje, om de festiviteiten te beginnen, in de zaak waar mijn kleindochter een studenten job heeft.

Het was een leuke namiddag met mijn twee dochters. 

Ik dacht een beetje te rusten als ik thuis kwam. Het draaide echter anders.

M. had een verassing voor mij. Hij maakte zich klaar om uit te gaan eten. We gingen in een populair Portugees restaurant.

Lekker gegeten en gedronken samen als een jong verliefd koppel.

annif1

Zondag, met de kinderen en kleinkinderen, samen thuis eten. Gewoon een vleesschotel, een inktvissalade, waar iedereen dol op is en daarna lasagne. Deze twee laatste door de hand van de chef bereid. Als dessert fruitsalade in yoghurt.
Annif 2009

Sober maar het bijzonderste was om iedereen rond mij te hebben.

Niet te geloven hoe fier ik ben als ik zo naar mijn kinderen kijk en de kleinkinderen dan! Ze zijn ons al allemaal boven het hoofd gegroeid.

Als iedereen vertrokken was nog een beetje opgeruimd en dan was het tijd om van mijn geschenk te genieten.

Het werd dus toch een LCD-TV waarvan zoals op de prent te zien ik niet te veel heb gezien. Ik was uitgeteld!

Anniversaire Emmy 2009

Vandaag is het lichtmis, de dag van pannekoeken en ik maak smoutebollen! Die zijn voor straks.

Ik heb ook een jarige zus vandaag. De oudste, met 6 jaar meer als ik

Bedankt aan allen voor de mooie kaartjes, E-mail's, E-cards en lieve reacties op mijn blog en FB.

Commentaren

Emmy, fijn dat je een leuk verjaardagsweekend had! Ik vind dat we elk jaar de verjaardag mogen vieren. Vijf jaar wachten ,bah ,dat is veel te lang! En het is toch gezellig zonder dat het daarvoor uitbundig of chique moet zijn. Allé roulez tot de volgende verjaardag van jou. Ondertussen wordt er weeral een verjaardag gevierd. Je zei eens dat wij hier niet anders doen dan "vieren" maar bij jou is het ook zo hoor. Zit dat in ons Knoks bloed,hahaha!

Gepost door: magda | 02-02-09

Reageren op dit commentaar

*** Das een chique kado zeg..Amaai....Zal je nog veel van genieten want wij hebben er 2 en zijn er heel tevreden over..

Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag
Groetjes

Gepost door: Illness | 02-02-09

Reageren op dit commentaar

van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik ben er blijkbaar een beetje laat mee. Een verjaardag en zeker op onze leeftijd moet ieder jaar gevierd worden vind ik. Geniet nog van je mooie cadeau, lieve groetjes

Gepost door: Paulien | 02-02-09

Reageren op dit commentaar

groot gelijk dat je je verjaardag uitbundig gevierd hebt Emmy met de familie.En wat een mooie cadeau heb jij gekregen,veel kijkplezier hoor liefs dolfijntje

Gepost door: dolfijntje1 | 02-02-09

Reageren op dit commentaar

Alleeeee zegggg!!! Je verjaardag maar om de 5 jaar vieren??? Neeeee...elke verjaardag is toch een feestje!! Denk aan al die mensen die hun volgende verjaardag niet meer gehaald hebben....ik sla geen enkele over met vieren hoor!!!
Goh Emmy...wat zit je haar leuk! Staat je goed!
En ja...ik kan me voorstellen dat je trots bent op die 'bende' daar...het lijkt me een hele toffe bende! :-)))
Leuk dat je zo genoten hebt van je verjaardag...en een mooi kado op de koop toe...het lijkt me heerlijk dutten vor zo'n mooie tv! hahahahahah!
Groetjessssssssss!

Gepost door: mizzD | 02-02-09

Reageren op dit commentaar

ben blij dat je er van genoten hebt

Gepost door: frank | 03-02-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.