21-01-09

SIS kaart

Ik moest vandaag op visite bij een dokter in het ziekenhuis. Zondag wilde ik het nodige papier, de 2 vignetten, ID kaart en mijn SIS kaart, klaar leggen.

Maar waar was die kaart nu, ik hou samen met mijn ID kaart zorgvuldig bij en nu was hij verdwenen. Ik ging na waar ik hem zou kunnen gelaten hebben. Bij de afspraak in het ziekenhuis? Neen ik had hem nog bij de apotheker verleden maand.

Al mijn zakken van de verscheidene jassen nog eens nagekeken maar niets... Ik heb er die nacht zo zitten op piekeren dat ik er niet van kon slapen. Je kunt er dan wel een nieuwe krijgen denk ik, maar dat zou ik nooit voor vandaag hebben.

sis01

 

Maandag had ik het de hele dag druk en zond dus mijn man naar de apotheker. Ja hoor daar was hij gebleven. En dat ik niet de enige ben zag hij aan het pak kaarten die daar lagen. Meer dan 50 volgens de apotheker!

Dus wie zijn kaart niet terug vind ga toch eerst eens langs je apotheker, je weet maar nooit.

* * *

P.S.Ik veranderde het lettertype op mijn blog. Als er iets mis aan is willen jullie dat dan even melden? Alvast bedankt.

Commentaren

:-) gelukkig is het nog goed afgelopen met je sis kaart Emmy :-)
alles prima leesbaar hier !
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

Hopelijk niks ernstigs hè Emmy... waarvoor je naar die arts moest?
Tja...dingen vergeten..ik schreef er al eens over, het is schering en inslag bij mij nu! hahahaha! Ach, zolang je de belangrijkste dingen nog aar niet kwijtraakt...zoáls je gezondheid dus!
Ben nogal moe vandaag...aan de ene kant logisch, want het was echt druk hier gisteren, maar ik heb een klein vermoeden dat er een griepje aan zit te komen...ben wat bibberig en zo. Ach...dat zullen we ook wel weer overleven hè!
Groetjesssssssssssss!

Gepost door: mizzD | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

:-) voila linkje is weer ingeschakeld van porseleinboom :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

Emmy, Ik let altijd op dat ik zo'n kaartje onmiddellijk terug in mijn zak steek .Zeker nadat ik eens mijn bankkaart vergeten was bij een handelaar.Die man bracht hem zelf terug naar mijn huis. Ik schaamde me dood! Maar ja ,het kan me nog overkomenhoor ,want ik begin een vertrooide tante te worden,hahaha!
Het lettertype is prima nu hoor.

Gepost door: magda | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

vergeten is menselijk,maar je hebt geluk het is nog goed afgelopen.ik ben zo eens mijn bankkaart verloren.nog een knuffel dolfijntje.ik ga wat rusten,de rug doet verschrikkelijk pijn

Gepost door: dolfijntje1 | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

*** Gelukkig heb je de kaart weer gevonden want tis allemaal bureaucratie en dat kan even duren alvorens je nieuwe zou ontvangen...Ik moet 4 maanden wachten op mijn invalidenparkeerkaart..

Heel fijne woensdagavond
Groetjes

Gepost door: Illness | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

Da's mij ook al meer dan één keer overkomen !
Groetjes !

Gepost door: Mamapippa | 21-01-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.