02-12-08

Allemaal raar?

schelpen

Ik had een paar schelpen geraapt, laatst toen ik aan zee was. Het waren mooie grote oesterschelpen. Sommigen waren als aan een steen gegroeid en dat maakte het nog mooier.

Ik twijfelde wel een beetje of dat niet als afval vanaf een boot gegooid werd. Toch nam ik ze mee en zette er eentje in de badkamer, die als zeepschaaltje goed stond. En een dubbele ernaast als decoratie. Die was aan de ene kant half en de andere kant diende als voet voor het geheel.

Iedere keer als ik in de badkamer kwam, waande ik me zo waar aan zee.

Gisteren merkte ik dat die ene schelp in het nat stond, droogde hem af en zette hem omgekeerd om verder te drogen.

Later op de dag ging ik mijn handen wassen en nu rook het wel héél erg naar zee. Dat kon toch niet alleen van die schelpen komen, of toch?

Toen ik er even naar keek zag ik dat die steen open stond en daar binnen in een oester! Hahaha dat was dus geen afval, maar een gestrande oester. Ik heb het toch maar leeg gehaald, want die goede zeegeur zou gauw kunnen omslaan in een rotte vis toestand.

* * *

R. was hier ook verleden week en ze vroeg me om een paar visitekaartjes te maken. Ik stelde haar voor er bij Vistaprint te laten maken langs internet. Het is gratis en men betaald slechts de verzendingskosten.

Ze was akkoord, zocht een prentje die bij haar paste en we deden de bestelling. Na wat gepruts was onze bestelling klaar en zou ze 250 kaartjes krijgen. Maar wat zag ik ineens  ik had er nog eens 500 bij besteld. Daar zat ik dus voor blond   Dat komt zeker omdat ik zo met haar gelachen had over die dvd...

Ze zal nog heel wat relaties moeten hebben om al die kaartjes kwijt te geraken  Of ik raadde haar aan, ze aan de kerkdeur te gaan uit delen  

* * *

 Deze morgen ging ik bij de dokter, gewoon op controle. Toen ik er buiten kwam en nog even tot aan het warenhuis in de buurt ging zag ik zo maar in het midden van het voetpad iets liggen.

Ik dacht onmiddelijk dat een kind zijn muts verloren had. Het was helemaal geen muts maar een beha. Rare plaats om je beha te verliezen. Nog geen vijf meter verder lagen er ook nog nylon panty's languit op het trottoir. Daar ging mijn verbeelding weer!! Spijtig dat ik mijn fotoapparaat niet bij had en dat ik alleen was, anders was dat zeker uitgedraaid in een felle lachpartij.

shopping

Commentaren

dag Emmy, wat een toestanden seg!
moet wel leuk zijn met jou op stap te gaan hehe,
wss is er eentje op de loop moet gaan toen haar man opdook. vanuit een stilstaande auto ofzo ...
moet wel een raar zicht geweest zijn.
Beter opletten met bestellingen in het vervolg.
Zonneke groet

Gepost door: Sunny-Kay | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

DAG EMMY?
BEDANKT VOOR DE TIP VAN VISTAPRINT IDAT IS NU IETS WAT ECHT NODIG HAD
WATERMANGROETJE

Gepost door: aquarius | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

toch ff bloggertjes bezoeken,gezondheid laat het even afweten,jammer dat we niet samen waren Emma,dan gingen we pas wat meemaken ik de zotte trien haha,groetjes en liefs!

Gepost door: jennyfer | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

Hmmm, raar want achteraf krijg je wel een rekening van Vistaprint om de verzendingskosten te betalen. Hopelijk krijgen jullie die niet.

Liefs, Hoebeltje

Gepost door: Hoebeltje | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

Emmy, wat jij allemaal meemaakte . Wat moet je in hemelsnaam met zoveel kaartjs gaan doen? Een toren maken zoals een kaartenhuisje. Nog een leuk spelletje ook!haha

Gepost door: magda | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

@Hoebeltje Die betaalden we al hoor. Het is toch niet overdreven.

Gepost door: Emmy | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

Hihii... ja...als er zulke dingen op straat liggen, neemt je fantasie wel een vlucht hè! ;-))) Maar het heeft nogal gewaaid de laatste dagen...waren er geen balkons boven de winkels..waaraan waslijnen waren? Heb ook wel eens afgewaaid wasgoed in openbare tuinen zien liggen!
Wat die oester betreft...wij waren eens op het strand in de Vendée en daar lagen van die mooie schelpjes...ik had er al een paar verzameld en naast mijn handdoek liggen...zie ik ineens een soort van tong uit één van die schelpen komen...GETVERRRRR!!! ze waren nog bewoond! was behoorlijk geschrokken hoor hahahaha, heb die schelpen snel weer een eindje verderop gelegd!
Groetjesssssssss!

Gepost door: mizzD | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

*** Die vistitekaartjes hebben wij ook laten drukken door Vistaprint en ook ik kwam op het laast op 500..Alles opnieuw gedaan en toen was het wel goed..

Heel fijne dinsdagavond
Groetjes

Gepost door: illness | 02-12-08

Reageren op dit commentaar

jawadde En dan durft dat hier een tijdje geleden zeggen dat ze geen bloginspiratie heeft.... ge maakt nochtans genoeg mee he!!! ahahahahahah!

Gepost door: Blah | 03-12-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.