28-03-08

Kort geknipt

Gisteren vroeg naar bed en deze morgen fit weer op. Toch had ik een gat.

Daarmee bedoel ik, geen inspiratie, en wou dat ook op mijn blog vermelden. Dat was echter zonder Skynet gerekend! Ik geraakte niet op het net.

Dan maar naar buiten, een wandeling zou me goed doen en zou er de nodige inspiratie misschien op doen.

Ik stapte naar de kapper om mijn haar te laten knippen. Daar hoor je dikwijls nog het een en het ander. Ook geen waar. Iedereen zat daar zo stom als vissen in een bokaal.

Een mevrouw komt binnen. Ik herken haar van vroeger, ze kwam bij ons in het restaurant en ik noemde haar stiekem “de parkiet”. Dat mens kon geen minuut zwijgen tegen haar man, die er altijd stilletjes bij zat. Ze zat daar dan 2uur te kwetteren dat ik er balorig van werd. Bij de kapper deed ze haar mond niet open…

Nog een paar boodschappen gedaan, de lotto en een krasbiljet je weet maar nooit. Een abonnement voor het openbaar vervoer en dan terug naar huis.

Ik was moe en had honger. Die beweging zal niet veel geholpen hebben, nu ik gegeten heb en wat ga rusten.

Hier nog een zelfportret om mijn kapsel te laten bewonderen. Ik doe er al een paar maanden geen kleurtje meer op en het resultaat is wel dat ik een heel licht blondje geworden ben. Of is dat eerder een witte kop?

kapsel-1

Commentaren

Oh nee ! Weet je dat ik onlangs op de tram zat en achteraf tegen Slow zei : "die dame rechtover mij leek op Emmy, maar Emmy is donkerder van haar".

Tedorie toch ! Ik had haar moeten aanspreken.

;-)

Gepost door: ms | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

Emmy Ik kom je een heel mooi ,hopelijk droog weekend wensen.Dat kleurtje is echt niet mis hoor,en natuurlijk veel gezonder voor het haar.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

Emmy, je haartjes zijn weer in de plooi,trouwens mooi kleurtje.
Nog een aangenaam weekend.

Groetjes van Sam.

Gepost door: Sam | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

Een heel mooi kleur, je haren. Binnen een paar jaar stop ik ook met kleuren en mogen mijn witte volop tieren. Zeg, moet wel plezant zijn jong oma en terug mama tegelijkertijd. Ik zou het nu niet aankunnen hoor, twee baby's. Eentje is voor mij meer dan genoeg. Voor meer info over wijvenweek zie wijvenweek.be Groetjes en fijn weekend!

Gepost door: nana | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

Geniet van het weekend Emmy! Zilver staat je goed :-)
Ooit vroeg een tiener mij hoe hij zo'n grijze mèches moest maken... en sindsdien is mijn haar bruin geverfd. Mijn natuurlijke kleur is bijna zwart, waardoor de minste grijze haren goed zichtbaar zijn.
Groetjes van Daisy en een dikke knuffel van Donna

Gepost door: Emmy | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

hoi Emmy, toch oppassen dat M. je nog herkent hé als hij terugkomt !! ;-)
'k Vind zilvergrijze haren wel heel mooi. Ik had ook die kleur na de chemo en heb lang getwijfeld of ik het zo niet zou laten...
Liefs en groetjes

Gepost door: lucretia | 28-03-08

Reageren op dit commentaar

°°° Witte haren staan ook heel mooi hoor!!! als de coupe maar goed is, en dat is ie!!!

Gepost door: anita | 30-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.