17-01-08

Ik zou eens willen weten

Toen ik deze avond met de bus en metro huiswaarts keerde, vroeg ik mij weer eens af wat mensen zoal te versluren hebben.

Iedereen loopt, met pakken, zakken, valiezen, caddie's en wat weet ik nog al, te sleuren. Telkens komt hetzelfde gedacht dan bij me op: "Mieren, we zijn als mieren die van alles van en naar huis sjouwen."

Buiten mijn handtas, waar mijn portemonée, photoaparaat, agenda, adresboekje, abbonnement en iets om te schrijven, in zit had ik ook een grote plastic zak met een paar oudere magazines en een onderlegger voor op mijn bureau mee.

Sjouwen jullie ook met van die soms onbenullige dingen ? En zit jou handtas volgepropt met vanalles, zodat je moet zoeken om iets terug te vinden?

Ik zag ook al mannen met een attache case waar alleen hun gazet en een pakje boterhammen in zaten...

Deze avond geen blogronde, veel te moe, maar wel

goede av

Ook voor jullie

Commentaren

Heey,
Mijn tasje zit overvol, de backup van het werk, mijn portemonnee, medicijnen, (ben een lopende apotheek), brood, agenda, noem maar op.

Gisteren had ik een extra grote tas, omdat ik boodschappen ging doen, dus had een extra grote tas bij.. normaal gesproken heb ik enkel een schoudertas, waar dan ook alles in zit! Hahaha

Fijne vrijdag en weekend Emmy,
liefs

Gepost door: Suus | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Emmy Ik heb altijd een zware handtas bij me waar van alles in steekt, en ik ben dan ook nog een handtassenfreak waar ik dikwijls verwisseld van handtas maar ik kan er dan ook niets uit weg laten alles moet er weer in.
Nog een fijn weekend gewenst.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

emmy, ik heb geleerd dat je met minder in je handtas ook voort kunt!!Maar vroeger was ik al even verschrikkelijk als de meeste vrouwen! Alles moest er in ,zelfs het boekje van de ziekenbond,je kon het eens nodig hebben als je plots ziek werd,haha.
Prettig weekend met een handtas met veel minder in!hihi

Gepost door: magda | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Ach da zal wel voor iedere vrouw het zlfde zijn zeker, hoe groter de handtas hoe meer erin kan :-)
Daarom was ik zo blij met die taasje die je zo op je borst draagt, allen het hoog nodige hahaaha
Fijne weekend alvast!
Knuff van Leekske

Gepost door: Leekske | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Jaja, hier ook. Liever een grote handtas en wat meer meedragen dan juist iets nodig hebben dat op dat moment thuis ligt.

Gepost door: Annick | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Hallo vandaag is weer vrijdag... het weekend is bijna daar...het is winter, regen en wind...probeer er toch maar een gezellige dag van te maken...lieve groetjes

Gepost door: Yolanda | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Ik probeer zo weinig mogelijk in mijn handtas te steken omdat hij anders te zwaar is. Als we gaan winkelen is mijn ventje diegene die de zakken draagt. Het openbaar vervoer gebruik ik zelden of nooit. *bloos* Fijn weekend!

Gepost door: nana | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Voor mij geen handtas... ;-) Fijn weekend!

Gepost door: Carl | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

Heel af en toe moet hij eens thuis blijven. ;-))

Gepost door: nana | 18-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.