12-09-07

Schok

De hoofdpijn die ik vandaag had zal wel niet aan mijn gemoedstoestand liggen.

Toen ik deze morgen een nieuw jaarabonnement bij De Lijn, ging halen voor mijn zoon, was ik zo in gedachten bezig, zeker door de vriendelijkheid van die meneer aan het loket of weet ik veel.

 Het feit is dat ik terwijl ik het ticket in mijn tas aan het opbergen was, ik naar de deur stap. Ik zie nog net dat deze in het midden open schuift en dan, sta ik in de armen van een man die me nog net tegenhoud. Zonder die man lag ik zeker op mijn rug na de harde ontmoeting die ik met die glazen deur had. Het was een harde klap. Een brandend gevoel van boven en van voor, ik kan het niet goed uitleggen…een echte schok.

Ik vertelde mijn man het voorval en zei ook dat als ik raar zou doen of er iets moest voorvallen…ja ik ben geweldig bang voor wat er in het hoofd kan gebeuren.

Het was echt onze dag niet. Later op de dag zijn wij die rollen gaan halen voor de isolatie van de zolder. We hebben alles netjes in de auto gekregen en bij het naar de kassa rijden horen we een eigenaardig gekraak, waar we niet verder op in gaan.

Aan de kassa telt die juffrouw eerst een foute prijs. Waarop ik, nee juffrouw dat is de juiste prijs niet. Ze bekijkt de waar nog eens en doet ons een ander getal betalen.

Bij het bekijken van het ticket zie ik nog eens dat dit nog niet juist is. Mijn man zoekt naar zijn bril en vind hem terug naast de bergplaats van die rollen. Mooi plat gereden door onze auto. Van daar dat eigenaardig geluid. We kregen 17 terug maar voor een nieuwe bril zal dat niet genoeg zijn, denk ik.

Commentaren

:-) daar vrees ik voor Emmy, een bril is wel iets duurder
echt je dagje niet geweest hé vandaag
hou het maar lekker rustig vanavond, zo kan er niks meer misgaan :-)
groetjes

Gepost door: Borriquito | 12-09-07

Reageren op dit commentaar

Goede avond! Weer eens langsgeweest, tot de volgende keer ... en verzorg je goed! Liefs

Gepost door: Chris en Kelly | 12-09-07

Reageren op dit commentaar

Emmy Ja dat was een raar geval daar , met die schuifderen een geluk dat die man daar was , moest u gevallen zijn u zou het een of ander kunnen breken , en dat enkele dagen voor het Portugal geval.
de groetjes van gentiel

Gepost door: gentiel | 12-09-07

Reageren op dit commentaar

Een glazen deur kan je parten spelen...gewoonlijk is er ergens iets opgeplakt, zodat je het beter ziet.
Die bril zal wel wat duurder zijn!
Een pechdag, Emmy....overkomt ons allemaal een keer.
Lieve groetjes

Gepost door: Ilona | 12-09-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.