30-06-07

Couleur Café

Amper uitgerust van gisteren, waren we deze morgen alweer vroeg op pad om nog de eerste druk van de uitnodigingen te gaan bekijken. Nog een paar andere boodschappen, eten, een kleine pauze en nu bijna terug naar Couleur Café.

Vandaag ga ik speciaal voor Rachid Taha, Ziggy Marley en Yuri Buenaventura. Sniper wil ik zien omdat het een favoriet is van mijn jongste zoon. Hij kan er spijtig genoeg niet naar toe.

De Amazones met hun helse dansen,

de grote bekende poppen van het festival,  Los Magnificos, los magnificos

waar ik uren zou kunnen naar kijken.

De Real hot brass band, die al even hels en hot zijn als die Amazones.

Het vuurwerk deze avond en...en...ik vind er alles fijn aan. 

29-06-07

Een beetje afleiding

Na een drukke week van geloop voor het aanstaande huwelijk van onze zoon, eindelijk een beetje afleiding. De data’s voor het burgerlijk huwelijk en de Aramese kerk zijn vastgelegd. De feestsalon, de uitnodigingen, de dragée’s zijn besteld. De meisjes pasten en bestelden hun bruidskleren. Dat is al een groot deel achter de rug. Toch hebben we nog een massa dingen te bespreken en te doen.

Deze avond begint het festival

index_r1_c1

Klik op de prent en je weet er alles over

Ik heb al vanaf de eerste dag van de tickets verkoop, mijn driedaags pasje bestelt en veilig opgeborgen. Nu zitten ze al in mijn tas voor straks.

Spijtig dat het weer niet meevalt, maar de muziek zal het wel doen vergeten. Wij zullen er een blauwe nacht van maken. Ja, voor het zonnetje zal het wel te laat zijn. Ik ga trachten de stress van deze laatste dagen of zelfs weken, van mij af te dansen Knipoog Cool Kus

happy_weekend_graphics_04

27-06-07

 

een bloemetje

 

woensdag 2

26-06-07

Het weer

regen 2

Aan allen een fijne dag gewenst.

Regen, maar na de regen komt zonneschijn Kus

25-06-07

 

                      bamsegalop~didda
Groetjes en tot kijk.. jûuû

Dubbele trouwpartij

Sinds gisteren zijn we tenvolle bezig met de voorbereiding op het huwelijk van

onze kinderen

trouwen 2

Niet gemakkelijk zo een dubbele trouwpartij, maar we gaan er een super mooi dag van maken met alles erop en eraan.

24-06-07

Vliegvakantie

Eén Belg en een heel vliegtuig Nederlanders gaan  op vakantie. Onderweg valt de bodem uit het vliegtuig, waarop de piloot vraagt, allemaal aan de bagagerekken te hangen. Dat gaat een hele tijd goed tot de rekken het ook gaan begeven. Zegt de piloot: “ Eén iemand moet springen dan houden de rekken het wel.”De Belg springt en alle Nederlanders applaudisseren. applause
Op het EK voetbal voor beloften, wonnen de Nederlanders net zoals verleden jaar. Dat verdiend dan een applaus van de belgen Onschuldig

23-06-07

+ 100.000

Ik kwam gauw eens loeren naar mijn blogje en wat zie ik? Terwijl ik mij te goed deed aan een droogje en heel veel natjes in Matonge, draaide mijn tellertje flink door.

100.000 bezoekers

Het was de 

blogvinder

die er eentje boven was die het zag.

Zo staat dit blogje meteen zelf in de kijker.

Bedankt aan allen, zonder jullie lieve blogvrienden haalde ik dit nooit.

Daarom nog 100.000 maal BedanktAllemaal

Matonge

Dit weekend naar Matonge

Matonge

Na het Spaanse feest en de Euroferia, het Portugees feest, trekken we naar Matonge om de Afrikaanse sfeer wat op te snuiven.

collage16