29-04-07

Brussel

Dit weekend is alles behalve vervelend. M. heeft zijn werk nog wat voort gezet. Er bleef nog een deur en een klein opruimhokje te schilderen. Nu nog een verfrissende buurt aan de inkomhall, en het huis is weer netjes.
Volgende week komt er een nieuwe salon, de oude is versleten.
Gisteren namiddag naar buiten! Wij gingen naar het centrum. Wij bezochten een vroegere vriend aan de Zavel. Intussen hier en daar een kiekje genomen. Het is niet meer zoals “Au temps que Bruxelles, Bruxellais” zoals J.Brel zong, toch zie je hier en daar nog iets moois.

Het was zeer druk. Je kon er op de hoofden van de toeristen lopen. Er was een grote drukte voor het grote feest van de scouts. Het stewardteam was al druk in de weer.

Cool Slideshows

Vandaag worden er 100.000 scouts op de Heizel verwacht. Ook een paar manifestaties gezien. Eén over Vietnam, op de trappen van de Nationale bibliotheek. Aan de beurs ging het over de Kurden.
Place de Brouckere, gingen we op een terras een ijsje eten, waar we een mooi overzicht hadden over alles wat bewoog. We haalden herinneringen op van hoe het hier was in het begin dat we in Brussel waren.

place Brouckere

Vandaag gaan we naar mijn dochter. Ik ga mijn kleindochter helpen met een Nederlandstalige voordracht, over organendonatie. Dat wordt dus een universitair dagje. Ik heb er toch weer wat bij geleerd over, hoe dat in elkaar zit met het geven van organen.

Commentaren

Veel veel succes met het huiswerk vanmiddag!

Groetjes

Gepost door: emiel | 29-04-07

Reageren op dit commentaar

als ik eens naar brussel kom
wilt,U dan mijn gids zijn,Emmy ?
aan de foto's te zien ken je daar wel al de mooiste en leukste plekjes
fijne zondag
groetjes

Gepost door: scottie | 29-04-07

Reageren op dit commentaar

Emmy allen de klasseerde huizen blijven nog over ,veel te laat met begonnen .
Ik kom jou een fijne zondag avond wensen , en vooral een heel fijne week . Volgens de weerberichten is het weer nog redelijk goed ,en muziekparadijs gaat voor enkele dagen weg ,even ontspannen ,tot woensdag
Dus bij deze ….muzikale groeten Tilly

Gepost door: Tilly | 29-04-07

Reageren op dit commentaar

Dag Emmy;-) Mooi hoor die slide-shows van je ! En Brussel-Noord komt mij héél bekend voor, als ik voor mijn werk in Brussel moet zijn, is dat meestal (niet altijd) in één van de WTC torens. Het wordt trouwens hoog tijd dat we Brussel nog eens een bezoekje brengen;-)) Maar het hangt ervan af hoe onze fysieke toestand op dat moment is....
Organendonatie, iets wat nog meer onder ieders aandacht moet gebracht worden, vind ikzelf ! Ik heb een vriendin die een niertransplantatie heeft gehad, dus weet best hoe belangrijk dit kan zijn !
Slaapwel, groetjes;-)

Gepost door: nicole | 29-04-07

Reageren op dit commentaar

***** wist je dat ik ontvanger ben van een orgaan?? Ik heb een lever ontvangen 5,5 jaar terug. Ze moet mijn blogje maar eens lezen daarin heb ik alles geschreven....
groetjes anita

Gepost door: anita | 29-04-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.