31-03-07

 

Niet veel tijd en ook geen inspiratie gehad vandaag. Toch nog een goede avond gewenst.

pierrot-5

Morgen heb ik généalogisch bezoek uit Frankrijk!

30-03-07

Schoonmaak

Ik had vandaag een prachtig idee! Het kastje met schoonmaak produkten eens uit te kuisen. Als je daar aan begint komt er geen einde aan. Je denkt een hele boel weg te gooien maar vind het ook spijtig voor sommige produkten. Dus wat doe je dan? Ja alles wat metaal is poetsen, koper of zilver krijgt ook een beurt, zelfs mijn goudwerk kreeg een badje. De wc, de badkamer, de keuken...

En waar dient dat hier nog voor? Ah ja om de meubels wat op te fleuren.

Het is intussen al avond en ik ben er nog mee bezig want meteen moet je dan ook overal dweilen.

Zo kwam er van bloggen niets in huis. Ik wens jullie nu nog een fijn weekend en een goed begin van de paasvakantie.

Ciao ik ga nog wat prutsen met alle soorten dweils, stofvodden, sponsen en lappen.

fee

29-03-07

 

blink%20good%20night

Vandaag niets meer...

Werken

Animation001n

Tot vanavond. Fijne werkdag...

28-03-07

Op bezoek

Zondag waren we op bezoek bij deze bijna 50 jarige dame die een serieuze lifting onderging.

atomium kl 3

Het Atomium

Klik op het plaatje!

 

paaskonijn

Prettige woensdag!

27-03-07

Joepi jeeeh!!

Het vakantie gevoel schiet er helemaal in. Alhoewel ik bijna iedere dag vakantie heb, zijn er toch nog dagen dat ik eens echt vakantie nodig heb.

Deze dagen gaat het er een gang mee. Einde mei is mijn echtgenoot jarig (een rond getalleke, het eerste met een 7 ;-) Gewoonlijk houden we dat weekend van 28 mei, zelf een rommelmarkt hier in de gemeente. Dit jaar hebben we het afgelast. Zijn zoon komt namelijk af van Zweden, met zijn mama en haar man. Dat wil zeggen vijf dagen (26-31mei)logées.

De dag daarop vertrekken wij naar Nice voor vijf dagen (1-6juni). We gaan er naar een plechtige communie en  boekten meteen een paar dagen bij.

Nu zondag hebben we ook een ontmoeting met een mijnheer uit Frankrijk met zijn dochter. We maakten kennis per mail, door onze stamboom, hij maakt er een gelegenheid van om eens naar België te komen.

Zo hou ik van het leven. Gedurig iets te doen, gedurig iets anders.

pc konijn

26-03-07

Bijna

Vanaf nu is de aanloop naar de eerste grote vakantie van het jaar begonnen. De paasvakantie! En voor we het weten staat de echte zomervakantie, voor de deur.

 

palet_fijne_dag

25-03-07

 

Lente zondag

Het zonnetje straalt. Eerst naar de markt en dan misschien eens tot aan de Heyzel. Gisteren avond was er daar een prachtig spektakel met vele zangers. Ik heb het voor de pc-tv meegemaakt. Zo kon ik intussen mijn strijk doen. En mijn man kon naar de grote nederlaag, van België tegen Portugal, kijken.

Nu voortmaken want het is bijna middag. Dat ene uur doet er toch veel aan...

24-03-07

Niet vergeten

uur

Morgenvroeg om 2 uur zal het al 3 uur zijn, vergeet dus niet op tijd je uurwerken, horloges en al wat het uur aanwijst één uur vooruit te zetten.Ik doe dit al juist voor het slapen gaan.