16-03-07

Life2 en creativa

Ben met mijn zus naar die twee salons geweest. Heel de dag waren we op stap. We liepen onze poten van het lijf. Op het gezondheidssalon kwamen we tot de vaststelling dat we toch redelijk gezond leven en het ook nog zijn. Cholesterol gehalte stond wel aan de hoge kant. Ik ga dus wat opletten in de toekomst.

Heb ook een tiental minuten op een trilplaat gestaan en voelde mij er goed bij. Dat is zo ongeveer gelijk aan anderhalf uur sporten. Zonder zich uit te sloven.

We liepen het hobbysalon af , zonder iets te kopen! Dat is fantastisch! Niet dat ik niets graag had maar omdat ik de meeste dingen al heb, opgeborgen in dozen en opgestapeld in mijn bureau. Ik kan bijna zelf een mini-salon openen. Die knutsel periode is al lang voorbij.

Daar ik weer moe ben ga ik rustig mijn documentatie, die ik weer eens met kilo's meesleurde eens in kijken. En dan de papierzak ermee vullen.

Morgen naar Zaventem, bij mijn jongste dochter, het is er carnaval.

B2

Commentaren

Ah...dat was weer... een welbesteed dagje dus! Cholesterol...vooral opppassen met dierlijke vetten, behalve vis! Vette vis is juist cholesterolverlagend Emmy! ( vandaar dat ik graag zalm en makreel eet! mijn cholesterolgehalte, daar was mijn huisarts zelfs jaloers op! :-))) )
En ja...verliefdheid is een beetje lente ja...ik hoop alleen dat het snel over is bij hem...ik mis mijn uurtjes slaap niet graag! hahahhahahaaa!
Fijn weekend hè!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 16-03-07

Reageren op dit commentaar

dag Emmy! ja dat boereleven dat was voor ons als kind de max hé! Ik verbleef daar de twee zomermaanden en als ik maar kon was ik met nonkel mee naar "t land" om te helpen bij alles wat maar kon. En die stoppelvelden werden toen nog dikwijls afgebrand .Ik vond dat altijd lekker rieken. In brandend loof en hooi werden dan aardappels aan een stok gestoken en geroosterd! BBQ avant la lettre!! zalige tijden.Ik schrijf er beslist nog eens over.

Gepost door: magda | 16-03-07

Reageren op dit commentaar

hallo! Ik kom je een heel fijn weekend wensen!
Lieve groeten!

Gepost door: suikerbossie | 16-03-07

Reageren op dit commentaar

hey Veel plezier daar in Zaventem en maak er een mooi weekend van!

Gepost door: beesken | 17-03-07

Reageren op dit commentaar

goede morgen geniet van het carnaval. en maak er een fijn weekend van

Gepost door: frank | 17-03-07

Reageren op dit commentaar

Emmy Eindelijk heb ik even de tijd om op blogronde te gaan.
Geniet van de carnaval hè
Ik wens je een fijne zaterdag toe.
Hopelijk blijt het nog droog dit weekend.
Lieve groetjes.

Gepost door: Angélique | 17-03-07

Reageren op dit commentaar

Emmy Maak er een nog heel fijne zaterdag van ,en een heel fijn weekend ….muzikale groeten

Gepost door: Tilly | 17-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.