12-03-07

Lentepoets

Weer een prachtig zonnetje hier. Ik denk er over met de grote lentepoets te beginnen. Alhoewel ik ook wel liever niets zou doen en gewoon genieten.

BLOEMEN

Commentaren

Wel Emmy Laat die lentepoets dan maar eventjes liggen en geniet gewoon van het prachtig lenteweertje hé !!! Hier in België moet je revan profiteren als het zich voordoet want voor je het weet zitten we weer midden in de regenbuien... dus... GENIETEN !!!

Wat mijn dieet betreft... ik weet het niet meer hoor. Alleszins werk ik deze "reeks zakjes" af en zo het niet helpt dan ga ik maar naar de Weight Watchers, dit was ik zowiezo van plan om te doen maar wou dit eigenlij kpas laterdoen om mijn gewicht te stabilizeren... Pfffn niet echt gemakkelijk hoor !!!

Maak er een hele leuke dag van...

lieve groetjes van Lucky

Gepost door: Lucky | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

emmy..goede morgen je zegt daar zoiets...wij zouden dringend in het bos een grote beurt moeten geven...de gazon onder handen nemen, onze bungalow in orde brengen en de kabouters terug buiten zetten...maar onze drie kleine kabouters logeren hier zo dikwijls dat onze plannen steeds gewijzigd worden....in ieder geval danken de kabouters u voor uw groetjes en zenden u vele kabouterknuffels....:-))pepino

Gepost door: pepino | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

Die hebben we gisteren gehad!!!!

En het was heerlijk... ramen wagenwijd open en poetsen maar.
Fijne en vooral zonnige maandag, liefs

Gepost door: Suus | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

HAllo Hier ook prachtig weer Emmy , geniet ervan zelfs als je met de schoonmaak begint
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

Ja...ik val Lucky bij hoor... lekker genieten...die lentepoets kun je ook doen als het regent dat het giet buiten hè! :-)
En rustig aan hoor Emmy...geeft niks als je komt lezen en geen reaktie achterlaat...geniet gewoon maar van de verhalen...wellicht krijg je er dan ook weer steeds meer zin in! Volgens mij komt het al een beetje terug bij jou...ik hoop het hoor!
Groetjesssssssssss!

Gepost door: mizzD | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

genieten hey emmy, de lentepoets, nee hoor niet doen, nu gewoon buiten genieten van het zonnetje, poetsen kan je altijd nog doen, maar de zon, wie weet is ze morgen weer ribbedebie; groetjes

Gepost door: emily | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

laat die lentepoets nog maar even... nog tijd genoeg! Nu genieten van de zon... vitamientjes opdoen... Poetsen kan je altijd nog doen hoor.
Groetjesssssss

Gepost door: lucretia | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

lentekriebels! dat heb ik ook! En die kuiskriebels krijg ik dan ook! Maar ik doseer die een beetje hoor. Een beetje binnenwerk en een beetje tuinwerk.E, als de zon er zo overvloedig is dan zit ik toch liever buiten.
Ach alles met mate en dan geraken we er ook wel.
Hou je goed hoor!

Gepost door: dag Emmy! | 12-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.