03-03-07

 

Na deze eerste rustige dag voel ik me al moe, het is pas 20uur en ik zit al te knikkebollen. Zal dus maar goede avond wensen en morgen ben ik zeker weer op post.

bet207ie7lo

Commentaren

emmy...goede avond... hopelijk was het een leuke middag...wij zitter hier met drie kabouters die blijven logeren en de twee oudsten vliegen mekaar regelmatig in het haar....engelengeduld hebt ge nodig....en iets zelf plannen....zéér moeilijk.....maar ja....nog een fijne avond...groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 03-03-07

Reageren op dit commentaar

*** Maak er maar gerust een heel fijne avond van , en dan zal je morgen wel " hup,hup,hup" zijn . Groetjes van Jeanjean .

Gepost door: jeanjean | 03-03-07

Reageren op dit commentaar

Week Je hebt dan ook een zware week gehad.
De rust zal je deugd doen.

Groetjes heen en terug;-)


Gepost door: emiel | 03-03-07

Reageren op dit commentaar

hey hopelijk geeft de vitaminenkuur snel resultaat. Heb ook wel last van die voorjaarsmoeheid.

Gepost door: beesken | 04-03-07

Reageren op dit commentaar

HAllo Hopelijk kan je wat genieten van deze zondag Emmy
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 04-03-07

Reageren op dit commentaar

begrafenisontmoetingen Hallo Emmy, ja zulke begrafenisontmoetingen van familieleden... dat ken ik. Maar ja, eigenlijk is het goed dat men de familie dan nog eens kan zien. En dat het niet zo vlot verloopt bij andere gelegenheden... ach ja, alle vrienden ziet men toch ook maar zeldem samen op een fesst. En toch is het leven de moeite waard...
Hartelijke groeten uit het, zonovergoten, lenteoverspoeld, winterovergeslagene, paasbloemenverwelkende, rosenknoppen-opkomende, zomervoorbereidende Niedersachsen (en dat alles begin maart!)

Gepost door: SEbastian | 04-03-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.