23-01-07

Noordzee

noordzee

Dez namiddag weer bezig geweest met geboortekaartjes, enveloppen enz... voor mijn zus haar toekomstig kleinkind.

Daarna samen met haar boodschappen gedaan. Bij het aanschuiven aan de kassa waren we zo druk aan het babbelen, in het west-vlaams, tot de kassierster ons vroeg of we er geen tas koffie bij wilden. Hahaha met dat temperament van de noordzee hadden we niet bemerkt dat we voor heel de winkel aan het praten waren.

Commentaren

ik ben hier weer... Ik ben blij eens wat te horen van je! Ja Emmy als ik de vorige keer naar zo'n nieuwjaarsconcert ging hebben we daar wat beleefd zeg! Het is voor de Senioren dus zullen we allemaal wel niet zo veel van leeftijd verschillen. Maar ik voelde me daar absoluut geen senior tussen,ik schaamde me diep voor het lomp gedrag van velen. "Den eersten binnen willen zijn (genummerde plaatsen !),den eerste aan het toilet willen zijn ,den eerste aan dat kopje koffiewillen geraken,den eersten aan de vestiaire. "Je houdt het niet voor mogelijk! Het is precies of velen van hen nog nooit ergens naar toe zijn geweest!!!
Skynet was tot de middag afgesloten ,je kon zelfs niet op je eigen blog.En deze avond zie ik dat er twee dingen bijstaan :kladblok en planning. En inderdaad er zijn heel weinig reactie maar volgens Borri is dit al van zondag bezig.Ach het zal wel weer in orde komen,daar maak ik me niet druk in hoor. Als je naar Knokke komt laat het me weten ,ik hoop dat er dan geen kleinkinderen zijn en dan kom ik het af!nog een warme avond ,want buiten is het echt koud. OP een emmer met wat water aan de achterdeur lag er een dikke laag ijs.

Gepost door: magda | 23-01-07

Reageren op dit commentaar

Het is de manier waarop het gezegd wordt... dat maakt of je met zo'n opmerking kunt lachen of dat het onbeleefd overkomt hè! Hoop dat jullie er mee konden lachen! Ach ja...je hebt dat wel eens...als ik met zijn zussen aan het zwemmen ben, merken we vaak ook dat iedereen mee luistert naar onze gesprekken! hahahahahhahahaaa! Wij lachen nogal vaak en hard! hahahahah!
Welterusten voor straks Emmy!
Groetjessssssssssss!

Gepost door: mizzD | 23-01-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.