18-12-06

 

Ik kreeg er hier vandaag nog niets op. Deze voormiddag druk gehad met bezoek van mijn zus. Daarna moesten we nog naar de stad om een geschenk voor mijn jongste die morgen 20 word, te kopen 

Al 20...en zeggen dat die spruit er problemen mee had als hij klein was. Het kind dacht dat hij ons véél te vroeg zou verliezen, daar wij al ouder waren. We gingen zelfs bij de psycholoog met hem. Hij wou daar niet binnen en ging voor de deur op de grond zitten. Toen we er hem tenslotte toch binnen kregen, kon die vrouw hem toch beter inzicht te geven. Ze vertelde hem dat het niet altijd oudere mensen zijn die het eerst weggaan. Dat gebeurt ook heel vaak bij jongere ouders. Hij had er zelfs een paar voorbeelden van gehad in school. Meer als eens ging er daar een jonge mama heen en liet een kroostrijk gezin achter. Enfin nu wil ik niet te zwaarmoedig worden.

Dus gingen we naar de Noord beurt van Brussel. Hij wou namelijk een dikke gouden halsketting. Daar zijn er heel wat winkels te vergelijken met Antwerpse winkels aan het Centraal station. Met de bus tot aan het Noord-station en dan door het station naar de rue de Brabant. Maar eerst moet ge daar de "rue d'Aarschot" oversteken en ik kreeg een lachbui want dacht aan Lucrétia, gisteren. Hier zou ze ook wat foto's kunnen schieten, en niet van hondjes of dergelijke. Daar zitten namelijk, voor wie het nog niet wist, dames achter het raam. Wij bleven daar niet hangen en gingen verder op zoek naar dat geschenk. De meeste winkels waren dicht en waar dat niet het geval was hadden ze niet wat we wilden. De prijzen waren ook niet aan ons besteed.

Dan besloten we maar, nog naar Antwerpen te gaan, met de trein. En zo waren we weer op stap de hele dag.

We vonden wat we zochten en nu is het weer zo laat geworden.

En van kaartjes schrijven kwam er ook nog niets in huis. Ik ga weer de laatste met mijn wensen zijn.

Nu blijft er niets anders op dan goede nacht te wensen.

SnoSant2

Commentaren

Hip hip hoera ... Dag Emmy,

Een hele fijne verjaardag toegewenst aan de jongste tel!

Groetjes, P.

Gepost door: Novemberboy | 18-12-06

Reageren op dit commentaar

nog een rustige nacht ... ..zal ik maar zeggen,na zo'n vermoeiende dag! In elk geval de jarige zal zijn vcadeau krijgen zoals hij die wenste! Een gelukkige verjaardag voor je zoon!
Hier is de rust teruggekeerd en is het gedaan met de shopping koorts!!!

Gepost door: magda | 18-12-06

Reageren op dit commentaar

hahahaha Emmy... inderdaad ik zou misschien terug een heleboel foto's hebben gemaakt maar ik zou toch niet hebben gedurfd met al die dames voor het raam. 'k Denk dat er daar rap eens een keer ene zou buitengekomen zijn....
Ik probeer morgen een postje te plaatsen. Heb vandaag de ganse dag Runeke bij mij gehad en zo heb ik niet veel tijd gehad om iets te doen.
De foto's zijn mooi geworden. Zal er een paar op mijn blog plaatsen van uwen nieuwen vriend (hahahaha) - Ik stuur ze jou ook op op een cd-rom.
Groetjes en nu moet ik toch snel naar bed.

oh ja... bijna vergeten: HARTELIJKE GELUKWENSEN MET DE VERJAARDAG aan uw ZOON

Gepost door: lucretia | 19-12-06

Reageren op dit commentaar

hey een hele gelukkige verjaardag aan je zoon!

Gepost door: beesken | 19-12-06

Reageren op dit commentaar

goede morgen een heel gelukkige verjaardag voor de jongste telg ,en hopelijk is zijn geschenk wat hij wou anders heb jij er toch een fijne dag aan beleefd hihi ,nog een fijne dinsdag x x x

Gepost door: moetje | 19-12-06

Reageren op dit commentaar

:-) van harte proficiat aan je jongste zoon Emmy !!!!
niet gekeken voor die ramen en ge kijkt zo graag naar de uitstalramen :-)))
een fijne dinsdag verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-12-06

Reageren op dit commentaar

:-) Emmy hartelijk gefeliciterd met de verjaardag van je jongste zoon hoor.
Fijne dinsdag, groetjes

Gepost door: Etienne | 19-12-06

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.